absurd

Am si eu de vanzare un mar pe care nu-l mai mananc, vreu pe el 5 lei. Imi da cineva ? Nu cred, pute piata de mere si cu 5 lei iti cumperi 2 kile, nu un mar scorojit. Am dreptate ?

Am pentru ca sunt realist. M-am saturat de cei care vor sa-si vanda vechiturile la preturi absurde si ma implica pe mine in mizeria asta. Vine un amic zilele trecute: „frate, vreau sa-mi vand pc-ul, iau pe el 1000 – 1200 lei ?” Nu frate, nu iei nici macar un sfert din cat vrei din multe motive: pentru ca pute piata de sh-uri, pentru ca ceri enorm, pentru ca e slab, pentru ca nu oferi garantie etc. Cand vrei sa vinzi ceva, de ce nu incerci sa te pui in locul cumparatorului ?

Altul: „frate, am un machintosh belea, e cu carcasa d’aia jmechera nou aparut, nu mi-l vinzi si mie ? vezi si tu cat poti sa scoti pe el..” Stiti ce avea ? Un powermac G4, o vechitura de vreo 20kg, cu procesor de 867 mhz, echivalentul unui p3. I-am zis ca-i dau 50 de lei sa ma joc cu el 2-3 zile dupa care il dau la fier vechi, oricum nu avea memorie, dvd si mai si facea un zgomot incredibil. M-a refuzat, ii doresc spor la vanzare.

Inca unul: „zilele astea iti aduc si eu pc-ul ca vreau sa-l vand, e d’ala jmecher (incep sa cred ca d’ala jmecher e un brand ceva), vreau pe el 20 de milioane; pai numai pe placa video am dat 8 milioane..acum vro 2 ani. Da’ e jmecher, e 3D…”

Bluf de 2 lei, astept sa-mi aduca in cel mai fericit caz un dual-core iar placa video sa fie un radeon seria 3000 pe 256 biti, adica o placa de maxim 150 lei. O sa vedem daca am dreptate..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top