soferii iadului

Schimbare radicala de situatie ! Nu-i mai consider pe taximetristi cei mai infecti soferi, locul a fost ocupat de soferii de pe dubite dhl sau fan, ma rog, cam orice dubita de curierat. Muisti, tupeisti, nervosi.. mai du-te’n cacat cu graba ma-tii. Sincer sa fiu, ma pis pe coletele tale, daca n-ai sirena nu ma dau la o parte, poti sa mori in chinuri. Si ca tot vorbim de soferi imputiti, mi-am mai dat seama de un lucru: nu mai am nimic cu jmecherii care se baga in coloana cu tupeu, omu  se risca, gaseste un loc mic, a intrat si s-a dus.. in mortii lui. Ii urasc de moarte pe samaritenii pizdii care se opresc si le fac loc „intra jmechere, eu nu ma grabesc”; pai futu-ti mortii ma-tii, poate se grabesc aia din spatele tau! eu stau ca idiotu la 5 semafoare, vine jmecherul pe linia de tramvai in bmw, cu telefon la ureche si muie ala din fata mea il pofteste „te rog, intra in coloana, da-i dracu pe aia din spate”. Koae, daca nu te grabesti si ai acasa un put de petrol, asigura-te ca in spatele tau nu e coloana de masini, nu-i sfida ca poate aia chiar se grabesc. De ce iti bati joc de ei ?

Altii din categoria soferii iadului sunt leprele care te aduc in pragul isteriei. Profilul e asemanator samariteanului dar mai are un talent: face in asa fel incat el trece ultimul pe verde iar tu mai stai o data. Are timp cacalau sa se duca dar el nu se grabeste. Abia pleaca de pe loc si se taraie cu 3km/h cat sa te dispere. Jigodiile o fac intentionat, calculeaza totul ca tu sa prinzi rosu. de infarct, sa-mi bag pl..

Era sa uit de cretinii care ies din stradute laterale pina in mijlocul drumului ca tu sa tragi de volan stanga si sa intri sub rotile camionului care vine din sens opus. Nu este zi sa nu o patesc si de fiecare data regret ca pun frana si nu intru in ei. Poate ca-mi fut radiatorul dar si ei raman fara picioare..

Comentarii ( 4 )

  1. „Ii urasc de moarte pe samaritenii pizdii care se opresc si le fac loc “intra jmechere, eu nu ma grabesc”” + 1

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top