echilibru

Fii-mea e plecata la tara de cateva zile. Stiti cum e viata noastra fara ea ? Dereglata total. Mancam haotic, ne culcam tarziu, facem sex pina la epuizare. Daca era acasa, acum ii faceam de mancare,  mergeam prin parc, aveam treaba. Ma gandesc ca acu se scoala Flory si iar ne inchidem in dormitor pina diseara cand iesim de foame, bagam o pizza congelata in cuptor si ne-a trecut ziua.

Poate se intreaba cineva de ce nu iesim nicaieri..e simplu, unde sa ma duc koae ? ca pe orice iesire din oras e buluceala, toti pleaca la munte sau la mare. Si sa ma fut in ea de vreme ca numai de mare nu e. Mai direct spus, oriunde as iesi se cheltuie bani. Chiar n-am nevoie de nimic, stiu ca daca ies la magazin cumpar toate cacaturile, daca ies la mall la fel.

O fi si obisnuinta dar cred ca e si chestie de varsta, nu-ti mai arde de mers la sala, plimbat cu rolele, iesit la terasa sau mers in vizite. Pare ca e multa plictiseala intr-un cuplu trecut de o anumita varsta, e senzatia ca parca lipseste ceva dar  trebuie sa-ti ocupi timpul cu toate lucrurile neinteresante doar sa ai activitate. Daca n-ar fi Bubu probabil ca m-as plictisi ingrozitor. Te plimbi, futi, petreci dar tot lipseste ceva, sa nu-mi ziceti ca n-am dreptate..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top