Cat de utile sunt forum-urile ?

Zero barat. Sau in anumite situatii cateva procente acolo. Ce face romanu cand nu stie sa rezolve ceva ? exact, cauta pe forum; la fel ca celebrul „ce face un roman cand ramane fara bani”, toata lumea cred ca stie continuarea. Si koae, pute de forum-uri. Dar sunt utile ? Pai sa vedem: Am cautat pe forum-uri raspuns la o problema la masina. Am gasit zeci de topic-uri pe subiect dar m-am bucurat degeaba. Nimeni nu spune concret cum a rezolvat, din sutele de pagini rasfoite n-am reusit sa leg ceva. Ba mai mult, daca m-as fi luat dupa aia de acolo ajungeam sa-mi demontez masina. Unu cica „am demontat piesa x foarte usor, iese singura daca o bati putin cu o surubelnita”. Ma uit la piesa respectiva, ce sa vezi: e fixata in 3 suruburi din care unul nu e accesibil si trebuie sa demontezi alte piese sa poti ajunge la el; basca si se mai si desface doar cu scule speciale. Altul cica „trebuie demontat bordul masinii”, altul „trebuie sa schimbi cauciucurile”, altul „am rezolvat problema! dar nu va spun cum”. Pai si eu ce fac ?

Si asta nu-i nimic, stati sa vdeti forum-urile de mamici, te sinucizi daca citesti. Ce dezbateri pe teme imbecile..mii de postari despre un banal iaurt, dialoguri interminabile pe teme de pampersi, polemici nesfarsite despre lapte praf..ei, uite d’aia sunt plozii atat de umflati si de bolnaviciosi, din cauza forum-urilor. E logic, vine Geta semianalfabeta si arunca momeala: „dragi mamici, eu i-am dat baietelului meu cand avea febra niste..capace dupa ceafa; in 10 minute i-a trecut raceala ! Ati fi surprinsi cate mamici cretine vor lua sfatul in serios..

Una peste alta, ce ma fac cu masina ? ca daca ma iau dupa forum am nevoie doar de un ciocan..

Comentarii ( 4 )

  1. Cel mai marfa e cand cauti ceva pe google, dai click pe un link de forum.. si in al 2lea reply in thread se gaseste un destept „Cauta pe google” sau „S-a mai discutat, cauta pe forum” . fuckers

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top