jurnal de calatorie: divertiland

Ati auzit de taramul far far away ? acolo e divertiland, la capatul lumii. Inainte de orice, sa nu cumva sa faceti greseala sa mergeti pe jos/ratb/maxi taxi, e la caterinca locatia cu kika si fashion house. Nu koae, divland e mult mai departe si daca totusi n-ai masina si vrei sa mergi, pregateste-te de mers pe jos prin soare la 80 de grade cam 45 minute.

Inauntru e misto, de la intrare se simte ca au vrut sa faca ceva in stil occidental, platesti 50 de lei (80 in weekend) + 10 dulapiorul, ti-ai luat bratarile si liber la distractie. Ca si puncte de atractie.. nu m-a dat nimic pe spate, ori am devenit eu prea pretentios ori m-am bosorogit si nu mai am acel feeling cand ma dau pe topogan.

Mi-a placut mult la topoganele unde te dai cu pluta, de fiecare data incerci sa ajungi pina la capat iar senzatia de viteza chiar se simte. Tot aici a fost si singura faza memorabila, una bucata fufa nu intelegea cum trebuie sa stea in pozitia de start. Evident ca in spatele ei se adunasera toti si admirau frumusete de buci. Unul dintre ei a avut un moment de geniu, i-a spus cu voce tare: stii sa stai capra ? Ea: Da! atunci stai capra! si s-a rezolvat problema,.

Cu mancarea n-ai voie inauntru dar nu sta nimeni sa te verifice in rucsac. De la ei ai de ales intre pizza, hamburgeri, nuggets si alte minuni de fast food. Eu mi-am luat hamburger (urias) + cartofi + cola = 15 lei. N-am vazut mancare gatita sau nu m-am uitat atent.

Aveti grija daca mergeti prea tarziu ca la ora 6.00 se opresc toate topoganele.

Cam asta e. Nu mi se pare cu mult mai bun ca ala din otopeni sau aqua parc, daca n-ar fi fost in camp si era plin de palmieri poate ar fi avut alt efect. Dar na..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top