la un pahar de.. bere

Caldura mare, sa-mi bag pl; am iesit aseara cu niste amici la o terasa, i-am dat cu mici si bere pina pe la 2 noaptea cand cica sanchi, cu toii ne-am dus acasa sa facem sex pentru ca doar de sex s-a discutat. Eu n-am facut, imi era atat de somn incat m-am culcat pe canapea. N-am reusit sa inteleg nici pina acum de ce trebuie sa bravezi cand vorbesti de viata ta sexuala, chiar daca asta inseamna sa-ti umilesti nevasta in fata celorlalti. Mi se pare de prost gust sa incepi sa te lauzi ca ai futut zeci de femei si ti-ai trait viata din plin dar ti-ai luat nevasta cu tipla. Nu vreau sa ma gandesc cum s-a simtit nevasta-sa in momentele respective dar nu i s-a auzit vocea. Ok, ce-ai rezolvat cu asta ? mi-am schimbat parerea despre tine ? sincer da, ma asteptam sa ai mai mult bun simt fata de cea care iti da sa mananci.

Ca o completare la asta, mi se pare frustrant sa fii femeie si sa ai parte doar de un barbat in toata viata. Poate sunt si eu tacanit intr-o oarecare masura dar koae, nu e de ras. Daca nimeresti un fraier care habar n’are sa futa, ce faci ? ramai cu convingerea ca alea din filmele porno sunt niste depravate, aia care s-a maritat de 3 ori e curva iar tu esti printre putinele femei fericite ? Ce te faci daca sotul este praf la pat si nu tine mai mult de 2 minute (95% din cazuri), ce optiuni iti raman ? ca un vibrator, oricum ar fi el, nu poate inlocui un mascul adevarat, deci nu pacalesti pe nimeni. Stiu, ramai cu convingerea ca asa e sexul, putin si naspa. Sau poate te minti singura si esti ferm convinsa ca ai parte de sex adevarat. Pai si de unde stii ca e sex adevarat daca nu stii cum e sexul cu adevarat ?

Nu in toate cuplurile se poate spune ca s-au gasit unul pe celalalt. Nu, de multe ori se intampla ca primul aparut sa fie si cel ales pentru ca altul nu se stie daca mai apare. Din cauza asta se intampla sa vezi cupluri cel putin bizare, el baiat finut si ea grasa si urata cu spume, e din cauza lipsei de incredere in sine. Si inca exista multe femei care cred ca unul e suficient. Nu ma indoiesc, exista si barbati care cred acelasi lucru. Pina la al 3-lea pahar de bere..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top