noi stim adevarul

O mai stiti pe printzesa ? nici nu conteaza, nu e nimic interesant de data asta, e..altceva. A scris despre un gadget care cica i-ar face placere sa-l aiba dar na, nu se ajunge cu banii. Mama, dar ce review a facut.. cu poze, cu specificatii tehnice, cu  filmulet video din youtube, cu detalii, cu faq si pareri pro. Oare de ce ? pai raspunsul vine singur, pe sistem: fa-ne si noua un review la saracia asta, stim ca ai multi cititori, ti-l dam cadou si ne faci reclama; dar vezi, scrie si tu ca ti-l doresti, ca e misto, baga d’alea grele ca merge la fraieri, te mai ajutam noi cu texte si poze daca nu te descurci. Si a iesit..doar ca nu tine decat la prosti.

Blogosfera pute a cacat. Asa a fost mereu dar acum parca e mai rau ca niciodata si cu greu reusesc in ultima perioada sa-mi gasesc dispozitia necesara sa mai scriu ceva. Stiti de ce-mi place sa scriu ? ma amuz cand citesc postari mai vechi, e distractiv si interesant sa-mi aduc aminte de diverse momente. Dar atat. Cand scrii din alte motive se simte. E ca atunci cand vii de la femei, poti sa ai alibiul perfect, tot te miroase de la usa.

Fiecare scrie dintr-un motiv anume. Zdrentele alea de acu cativa ani se laudau ca se duc in cluburi cu pularai in functie de ceasul de la mana, mai tineti minte ? ala micu, saracu, se lauda ca s-a dus undeva in oltenia s-o futa pe aia care abia nascuse un puradel si barba-su a plecat cu copilu’ afara sa nu-i deranjeze; imi dau seama ca ei n-au avut nicio vina, eu sunt prostul ca le-am facut jocul..

Comentarii ( 2 )

  1. Viorele, adevărul e că ești foarte prost. Cînd ți-am citit postul anterior despre mine (pentru că am primit trackback, nu pentru altfel aș fi ajuns pe blogul tău ridicol, mai bine n-aș fi ajuns, dar ce să-i faci, în viață te mai urci și-n autobuzele greșite), am crezut că ești doar mic și rău. Acum constat că ești și nemărginit de prost. Și mă bucur. Meritai să fii și prost.

  2. M-ai spurcat de m-ai albit dar nu-ti port pica, stai linistita. Chiar ma simt onorat ca m-ai bagat in seama, e ca si cum mi-ar fi dat o vedeta un autograf. Acum, pentru ca sunt foarte prost, ai fi putut sa-mi explici, ca la prosti, ce om normal la cap si-ar pierde timp pentru a face un review cu filmulete, specificatii & stuff doar de plictiseala. Probabil ai prea mult timp liber si nu stii ce sa faci altceva util. Uite un sfat: pune-ti aiFonu pe silent si trageti-o cu barbata-tu o zi intreaga. remember: nu exista femei frigide, doar barbati nepriceputi.
    No hard feelings !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top