meanwhile

Ba..sa-mi bag pl, intru pe blog si rad asa cum bine a intuit Ioana, ca prostu’. Intelege cineva cata ura si dusmanie poarta fatuca asta de fapt ? E normal sa ai o asemenea reactie la o banala postare pe un blog ridicol ? Comentariul ala este o greseala pe care ma bucur ca o regreta, cine mai stie acum care este adevarata fata a printzesei ? omg..

A fost fratili vostru zilele trecute sa-si schimbe uleiul la masina. Ce chestie, imi faceam planuri ca scap cu 30 de lei, cand colo m-a costat 300: simeringuri, curele, garnituri, mortii ma-sii. Asta se intampla cand ignori pata de ulei de sub masina.

Ieri am descoperit magazinul de unde o sa-mi fac cumparaturile toata vara, chiar daca e la mama dracu: intru intr-un butic obscur sa-mi iau o sticla de apa cand brusc mi se lumineaza ochii: vanzatoarea era una bucata cam la 1.80m, statea cu spatele la mine si se chinuia sa ajunga la niste rafturi de sus, cu niste colanti negri trasi pe gaoaza era ceva minunat de privit. A fost prima oara cand mi-au trebuit cam 5 minute sa ma decid ce apa as vrea sa beau dar cu siguranta a meritat. Apropo de privit: da, e misto sa te uiti atunci cand ai ce sa vezi. De ce sa fiu ipocrit ? Daca te uiti la bucile uneia te judeca toti ca esti un frustrat si un nefutut, de ce nu se poate intelege ca te bucuri de viata ? Ar fi trebuit sa las privirea in jos sau eventual sa ies din magazin pina se intorcea aia cu fata la tejghea; sincer, putin imi pasa ce spune lumea, fuck them all.

Mi-am adus aminte: m-am vazut zilele trecute cu un prieten, a fost la mare cu niste amici sa serbeze unul ziua de nastere. S-au dus la o terasa de fitze din Neptun (mare greseala), timp de 20 de minute nu i-a bagat nimeni in seama desi erau 7 sau 8 la masa. S-a ridicat el si s-a dus la un bar unde erau meniurile, sa vada ce pot comanda. Dupa alte minute de asteptare a cedat cu nervii si l-a tras pe un chelner de mana: „ba, voi sunteti chiar nesimtiti, nu ne vede nimeni de juma de ora ?” Ce crezi ca-i raspunde chelnerul: „Dupa ce ca va asezati fara rezervare, mai vreti sa si mancati.. nu va pot aduce decat de baut, avem un singur bucatar si uitati cati asteapta inaintea voastra”. Koae, asa ceva…doar in romanica se poate intampla. E doar vina lor, ce cauti tata la noi ? Singurul, dar singurul motiv pentru care m-as duce (teoretic) la mare la noi ar fi sa fac poze la gaoaze pe plaja. Cacat, iarasi se intelege ca sunt nefutut. Credeti ce vreti, daca va simtiti mai bine atunci e cum vreti voi. Ma rog, unii dintre voi.

Azi am fost la Fashion House din Militari. Nu, nu m-am tacanit, am avut treaba in zona si am intrat de curiozitate. O sa rezum totul la atat: Doamne, Dumnezeule! eram singuri pe acolo, magazine cu obloane trase, neasteptat de pustiu avand in vedere ca au reduceri de 90%. Cat ar fi trebuit sa coste un tricou la pret intreg daca redus cu 90% costa 29.99 si nici nu era de firma ? Dupa 3 minute am iesit si m-am dus in Kika, alta saracie de magazin. Ca fapt divers, o veioza pe care am luat-o din alta parte cu 60 de lei acolo era 199 de lei redusa de la 340 de lei. O umbrela de soare care e in Auchan 29 de lei, acolo era 140 de lei. Acum, realizez ca Ioana a avut dreptate: sunt nemarginit de prost. Trebuia sa-i rog sa-mi dea o umbrela in schimbul unui review ( a se citi reclama mascata), maine stateam la umbra in loc sa ma bata soarele. fuck me..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top