meanwhile

Urasc sa intru in farmacii ! M-am jurat, daca vad ca sunt mai mult de 2 persoane inauntru prefer sa plec si ma intorc mai tarziu sau ma duc in alta parte. Pentru ca in mod sigur, una din cele 2 va cumpara jumatate de farmacie, are toate bolile din lume si toate intrebarile din lume. Nu aruncati cu pietre, e cumplit sa fii bolnav dar si eu stau prost cu nervii. Recunosc si nu mi-e rusine s-o spun. Una e sa intrebi farmacista cum se ia un medicament prima oara, alta e sa profiti de amabilitatea femeii si sa o zapacesti cu cacaturi: „stiti..uneori am diarie, ce credeti ca e mai bine sa iau, asta sau aia ?” futu-ti mortii ma-tii, pai daca mananci ca un animal e normal.. si mai ales, de ce trebuie sa aud eu asa ceva ?

Au reaparut soferii iadului. Aia care speculeaza momentul sa faca accident si tu, sofer nevinovat sa pici de vina. Mi s-a intamplat de 2 ori pe strada cu benzinaria petrom, cand vii din spatele spitalului Victor Babes. Bulangiii care fac stanga din Mihai Bravu au prioritate si unii nu semnalizeaza. Tu, sofer finut crezi ca o ia inainte si te bagi..la fix ca sa te loveasca muistu care vireaza brusc spre tine, fara sa semnalizeze. N-ai acordat prioritate, esti vinovat ! Sunt mai multe zone unde se intampla dar nu stiu sa explic, daca vreti va fac o harta. Acum m-am invatat minte, trec doar cand nu vine nimeni, bag pl..

Am un sfat pentru cei care se plictisesc si si-au facut un obicei (prost) sa ma sune si sa ma tina de vorba doar sa le treaca lor timpul. Ati gresit persoana, nu va mai raspund. Suna-ma daca te pot ajuta cu ceva, invita-ma la o pizza sau fi scurt si la obiect, asa cum spuneam mai sus, stau prost cu nervii si imi pierd rabdarea.  Si mie mi se intampla sa fiu plictisit dar nu fut pe nimeni la cap, imi gasesc altceva de facut. Ca de exemplu, sa merg la film. A vazut fratili vostru 2 filme la cinema: despicable me 2 si the conjuring. La primul m-am dus cu fi-mea, la al 2-lea singur. Despicable e ok mai ales ca e 3D, minionii aia fac totul insa tot am senzatia ca prima parte a fost mai ok. Conjuring in schimb…koae, m-a rupt. Erau 7 persoane in sala, nu e pentru oricine. Si e cu totul altceva sa-l vezi la cinema, sunetele fac 80% din film si va spun sincer, la 2 faze am sarit de pe scaun. Noaptea am dormit invelit cu un cearceaf (de obicei dorm dezvelit), doar ca imi bantuia prin creier senzatia ca o sa ma traga si pe mine ceva de picior cand dorm; cumplit..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top