meanwhile

Faza prea tare la ambasada americii, e adevarata pentru ca mi-a spus-o cineva de incredere; un tzgan, fata in fata cu agariciul de la ambsada:

Americanul: So, are you going for training ?

Tzganu: yes, in trening si adidasi! mult, mult prea tare..

Ba, a inceput sa ma saboteze masina, mai precis servodirectia. Eram la semafor si cand sa iau viraj dreapta nu se mai invartea volanul. De fapt puteam sa-l misc dar de la servocity la volan de camion vechi e distanta cosmica, abia am reusit cu 2 maini sa iau curba. Nu era suficient ca am parbrizul crapat, ca scartzaie ambreiajul, ca-mi curge ulei din motor, ca miroase a ferodo incins din cauza unui pistonas futut, mai era nevoie si de asta. Am scos motorasul, i-am dat 2 capace si acum vad ca merge. Oare ce-mi mai rezerva aceasta minunata masina ?

A inceput fratili vostru sa joace la Candy Crush Saga in paralel cu Slots Pharaoh’s Way. Cand raman fara vieti la candy joc la slots, cand raman fara credit la slots joc la candy. Cand raman si fara vieti si fara credit ma bag la un film si uite asa sper sa trec peste iarna de cacat care se apropie. Radeti cat vreti, stiu ca sunt amarat si nu-mi pot permite weekend-uri la munte sa fac snowboarding sau vacante in Caraibe asa cum faceti multi dintre voi. Cum am mai spus, n-am suferinte.

Apropo de filme, am vazut The Purge. Si eu ma mir cum de am rezistat sa-l vad pina la final dar insa aveam de asteptat la ambele jocuri. O saracie de film, atat de previzibil incat de la inceput am stiut cum se termina, un subiect utopic, un copil idiot si un Ethan bosorogit. Ah, era sa uit: si vreo 2 secunde de chilotei sexy! Nu vi-l recomand, mai bine va uitati la The Millers, sunt cateva faze chiar funny. Si da, Jennifer la 44 de ani arata mai bine decat 90% dintre fetele de 20 de ani de la noi. Ca in bancul ala: schimbi una de 44 pe 2 de 20 ? Clar NU!

P.S. Urat e afara, sa-mi bag pl..

Comentarii ( 2 )

  1. nu’s ce sa zic cu Candy.. sunt blocat la lvl 30 si daca nu pot trece in cateva zile de el imi bag paula
    nu ma plictisesc, am pus ochii pe pet rescue saga :)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top