motive sa-ti inseli nevasta

nevasta fara tate

Injurati-ma dar eu cred ca este un motiv destul de solid. Nu e vina ta, poate ai luat-o de nevasta cand avea 18 ani, ai sperat ca dupa ce da de maciuca o sa-i mai creasca. Timpul a trecut, ea a ramas cu niste bubite iar tu esti un frustrat  sexual ce are in cap galeti de tate.

N’are cum sa nu-ti placa tatele, te nasti cu chestia asta. Te poti uita la tate 10 ore fara oprire si tot nu te plictisesti. E ca si cum ai spune ca nu-ti place pizza, cine te crede ?

Ai tot dreptul s-o inseli, motivul are la baza un argument mult prea important pentru sanatatea ta mintala. Dar obligatoriu cu una cu tate mari! Si pentru ca s-ar putea sa nu se mai repete ocazia, ia-ti din timp: sfoara, carlige de rufe, lumanari parfumate, aparat foto, ulei de corp. Crede-ma, ai nevoie de ele, in caz contrar te duci degeaba.

Nu trebuie sa-ti faci griji, cauti pe net o boarfa, de preferinta 30+, si o platesti din timp pentru servicii extra. Aia n’are de unde sa stie ca te-ai dus doar pentru tatele ei asa ca fii un domn si ofera-i peste tariful practicat. Apoi fa-ti de cap dar cu grija, femeile chiar daca suporta durerea mult mai usor, nu trebuie s-o invinetesti. Si nu uita: o laba inainte iti poate salva viata!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top