meanwhile

Ati auzit vreodata vreun posesor de Dacia care sa nu spuna ca masina/motorul ii porneste la sfert de cheie ?

Sa ma fut in candy fuckin crash, saga se opreste (pentru mine cel putin) la lvl 102. E o performanta dar nu merita sa-mi pierd timpul cu o mizerie de joc, cica de logica. Nu koae, nu e de logica, totul tine de noroc. Am ajuns sa-mi dau seama daca pot trece de un lvl din prima secunda, depinde cum imi pica piesele. Nu mai spun ca de multe ori raman cu 1 singura piesa pe care n-am cum s-o sparg, moment in care imi vine sa sparg tableta. Mi-e dor de vremurile bune cand jucam nopti intregi la Cyberia, Phantasmagoria sau Sanitarium. Acum am ajuns sa fiu batut la punctaje de mamicute si plozi de 8 ani. bag pl..

Am facut primul meu server VPS! Ce n-am stiut e ca trebuia sa declar la rotld noile ns-uri, moment in care mi-am dat cu tesla. Stiu, voi le faceti cu ochii inchisi, eu sunt mai greu de cap..

Mi-am adus aminte de unu: bai nea Twigg, cat ma costa bre un sait ? Ba.. pentru ca te cunosc, te costa 100 de lei dar in banii astia ti-l fac jmecher de tot, optimizat beton, faze (stiu ca omu e dus cu capu’ asa ca mi-am permis sa fac misto de el). 100 zici.. hmm…ok, hai ca ma mai gandesc si te sun. S-a tot gandit de asta vara cand ce sa vezi, ma suna zilele trecute. Bai, cu saitu ala.. ia zi-mi si mie, nu merge facut pe wordpress ? ca ma gandeam ca poate iese mai ieftin asa..

Discutam cu un amic, la un moment dat spune cu voce tare: „abia astept sa vina iarna.. vreau sa vad reclamele la coca-cola! speechless..

Comentarii ( 1 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top