O stii pe Geta ?

Care ba, aia de la 10 ? Aia care sta la 40 de ani cu ma-sa, ta-su, fi-su, nepotii, cumnatii si fratii in acelasi apartament ? Aia despre care toata lumea spune ca se fute cu oricine pentru 3 tigari ? Da ba, aia. Stii ca mai face un copil ? S-a despartit de barba-su si a adus acasa un tigan cu 10 ani mai mare ca ea si acu e gravida cu ala. Pai sunt vai de capu’ lor, cu ce-l creste pe ala micu ? Ah, pai nu stii ? acum are un job stabil, lucreaza la Mega Image. Ei na, si ce face acolo ? Pune portcale in storcator si face suc ! Pai zi asa.. acum m-am linistit. Chiar ca job stabil !

P.S. nu rad de ei, nu e de ras. Este doar realitatea, bine mascata in spatele usii de la intrare. D’aia nu e bine sa primesti prieteni in casa.

Comentarii ( 3 )

  1. Uska, te invata fratili tau, de cand ai plecat din romanica ai uitat cum sta treaba p’acilea: adevarul nu se spune niciodata pe facebook, il afli doar in spatele usilor..

  2. bine, asa a fost intotdeauna. dar si de pe net poti sa afli o gramada de info despre cine vrei. in orice caz, 99% din romani au o cu totu alta situatie decit cea afisata fatis, minca-mi-ar pl.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top