100000 de trandafiri

Relaxati-va, nu e niciun hit manea. E o poveste de dragoste. Sau nu..

Geta a primit un trandafir la munca de la un anonim. Colegele au inceput imediat cu ghionturi si barfe, vai draga, cine o fi admiratorul tau necunoscut ? Dupa putin timp mai vin 10 trandafiri. Colegele deja mureau de invidie, vai tu, vai tu. Dupa alte zeci de minute au venit 100 de trandafiri. Colegele au inceput sa-si taie venele, vai ce romanitc.. eu n-am parte de asa ceva.

Acum, cat as fi eu de carcotas, gestul per ansamblu e frumos..dar! 100 de trandafiri doar ca sa moara colegele de invidie ? pina la urma tot se afla ca barbata-tu a fost autorul. Sau ai amant si boul ala nu stie nimic ? Si daca ai amant, ala e atat de idiot incat sa te dea de gol tocmai la servici ? Sau e vreun obsedat de care nu mai scapi ?

D’aia este un „DAR!” intotdeauna. In spatele unui gest aparent fabulos trebuie sa existe ceva care nu se leaga. In cazul de fata cred ca este vorba doar de imagine. Ii puteai aduce direct acasa dar la naiba, nu mai vedea nimeni ce relatie perfecta aveti. Eu de exemplu, daca i-as da lui Flory 100 de trandafiri, singura ei replica ar fi: sigur ai facut tu ceva..

Asadar, cu ce ajuta 10000 de trandafiri intr-o relatie ? intreb pentru ca nu stiu. Pe langa faptul ca toate colegele te vor barfi pe la spate, care este efectul ? ai cucerit-o pentru totdeauna si de maine ai voie sa te scarpini la oo in fata ei fara sa se supere ? Nu cred. Futi ma bine ? Nu cred. Se schimba ceva intre voi ? Aici da, o sa vrea mereu 100 de trandafiri. Altfel n-o mai iubesti..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top