pregatiri de 1 decembrie

Manca-v-as, voi ati vazut cum se circula in ultimile zile ? voi ati vazut cate lume e prin magazine ? dar ati vazut ce cara lumea in carucioare ?

Decembrie e luna pizdii. O psihoza care apare din neant si dispare dupa fix 1 luna, numita generic „febra sarbatorilor” intra in toti romanii si ii transforma in fiecare an, in niste robotei enervanti dispusi sa cumpere chiar si un cacat daca e pe raftul cu articole de craciun. Asta daca mai are loc in caruciorul in care se afla deja un smart tv, eventual 3D de minim 80cm. De fapt e destul de rusinos sa stai la rand la casa de marcat cu tv de 80 cand ala de langa tine il are de 116. Esti mic si sarantoc, mars d’aici.

Va spun sincer ca deja ma simt umilit sa mai merg in magazine si sa-mi cumpar de exemplu bidoane cu apa, sticksuri si o cola la 0,5. Nu am nevoie de altceva, de ce sa umplu un carucior ? Dar n-ai cum sa le explici si lor, celor infestati cu febra sarbatorilor, ei stiu ca in perioada asta, cola se cumpara doar la bax.

Imi povestea un amic ce a lucrat la carfur acu 2 ani, vine un tzgan la el si-l intreaba direct: ia zi ba, care e cel mai bun televizor de aici ? Amicul ii arata omului un sony de vreo 50 de milioane la care tiganu: nu d’asta ba, care e cel mai mare ? Pai cel mai mare e ala expus acolo dar costa 200 de milioane. Tziganu: vreau si eu 3. Si a luat 3. A platit cash 600 de milioane. Fac pariu ca 90% dintre romani, daca ar avea banii tziganului ar fi facut la fel, e vorba de opulenta, o alta boala care ne defineste.

Auzeam la tv, la stiri cred: in poiana sunt ocupate cam 80% din locuri si un sejur de 3 nopti e cam 400E/persoana. Adica o familie plateste cam 1000E sa stea 3 zile intr-o aglomeratie de melteni, basinosi, suferinzi si mitocani ? Are you fuckin idiot ? sa ma rogi sa merg GRATIS si nu merg ! cu 1000 de euro se duce fratili vostru la jeaninoasa si sebi in tenerife si face baie in ocean. Dar nu-i condamnati pe cei care merg in poiana, ei sufera deci tratati-i ca pe niste oameni bolnavi. La fel si pe cei/cele care asculta muzica la maxim in masina, nu radeti de ei/ele. Sunt oameni cu nervii la pamant, frustrati si necajiti care se bucura de un moment de relaxare doar cand sunt in masina. Isi deschid radioul sau melodiile preferate si stau linistiti la semafoare ca si cum si-ar lua tratamentul. Obligatoriu cu geamul deschis, cu muzica bubuind si cu tigara intr-o mana. Si eu am crezut ca sunt figuranti dar i-am judecat gresit. Sa zicem Doamne fereste..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top