meanwhile

Incep cu vestea care i-a tinut pe toti cu sufletul la gura: nu m-am vazut cu printesa ! poate data viitoare..

Eu nu-mi iubesc patria. Stiu, am spus-o si anul trecut, si acum 2 ani si acum 10 ani. Nu s-a schimbat nimic, parada de 1 decembrie imi provoaca crampe la stomac iar militarii imi aduc aminte de cele 6 luni petrecute intr-o unitate militara unde in afara de dusurile la comun cu toate speciile de masculi n-am nicio amintire. Anul asta chiar am facut un mic efort si am iesit colea in IOR cu nevasta si plod. Am vazut 3 artificii si un cretin ce canta romante si muzica de jale. Cica spectacol ! Ca si cum nu era suficient sa-l vad pe tristul ala, langa scena cred ca erau niste generatoare de curent care mergeau cu motorina, mi s-a facut rau de la noxe si ne-am carat dupa nici 2 minute.

Chestia cu iubirea de patrie nu e fitza, trebuie s-o simti, sa vina din interior, sa-ti dea o lacrima atunci cand auzi imnul, sa te gandesti la Stefan si Burebista, la munti si paduri. Da, la muntii aia plini de vilele jmecherilor si la padurile defrisate tot de ei. La apa de izvor pe care dau 5 lei in magazin, la branza de Sibiu facuta de Ghita ciobanu. Fratele meu, fac icter de la Ghita ! nu este suficient ca-l vad pe toti peretii la metrou, acum si-a adus si toata familia pe tv in niste reclame absolut idioate. Vodafone, ce urmeaza in urmatorul promo ? il vedem cum da si la buci ?

Am fost saptamana trecuta in promenada, mall-u promenada. Stiu ca acum va tineti cu mana de burta de la atata ras, degeaba m-am dus la 1 luna de la deschidere daca nu m-am dus la inaugurare. De fapt asta e toata treaba, sa fii primul care vede/stie/aude de ceva, indiferent ce. Si sa stiti ca asta nu e reclama anti mall, e antireclama. Promenada sucks, aveam impresia ca sunt in galeriile titan, o alta saracie de magazin in care o sa mai intru peste 25 de ani. N-are acel ceva care il gasesti in sun plaza sau baneasa.

Ati observat unii dintre voi ca ieri iar era cazut serverul de vise fierbinti. Sanchi server, un banal hosting dar e misto cand spui „am avut niste probleme cu serverul” da impresia ca esti mare specialist IT si mananci linux pe paine. Deci, cum spuneam, un bulangiu de prin emirate are o problema cu visele mele fierbinti. Nu stiu ce mortii lui, nu-i plac femeile goale ? o fi vrun bulangiu ? sa fac un alt site cu baeti ? plm..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top