Am instalat wordpress !

Glumesc, nu l-am instalat, tocmai l-am sters. De fapt m-am exprimat gresit, am vrut sa-l instalez dar dupa multe ore de chin am reusit sa-l fac praf si singura optiune a fost sa-l sterg. Nici eu nu stiu cum am reusit, cred ca totul a plecat de la un shortcodes sau un div lasat deschis, dracu stie. L-am stricat atat de rau ca nu i-am mai dat de cap si iata-ma dupa muulte ore de stat la PC ca un idiot si nu stiu ce sa fac mai departe.

Totul a pormit de la o idee pe care o aveam de multa vreme in cap, mi-am zis ca lunea oricum e o zi de cacat deci pot sa-mi pierd 2 ore. Sa instalez wordpress-u mi-a luat cam 2 minute, aia stiu s-o fac. Apoi am instalat tema.. tema frate, tema care m-a facut cu muci. Sa nu credeti ca e vorba de o tema moca, vorbim de o tema profi, d’aia pe multi bani, mai precis 55$. Nu mi-am facut griji, atata timp cat vine la pachet cu dummy data totul pare extrem de simplu. Azi am aflat pe pielea mea ca wp-ul nu mai este pentru amatori, este pentru experti. Pai daca eu care le am cat de cat cu cod-ul l-am facut praf, ala care chiar e amator ce poate sa faca ?

Prima chestie care mi-a halit cam 3 ore a fost sa schimb „more” in „detalii”. Stati ca nu e asa cum stiti voi, n’are legatura nici cu functions, nici cu loop, nici cu language, nici cu .po & .mo, n’are legatura cu nimic. A 2-a chestie a fost cu revolution slider, al dracu daca vroia sa functioneze. Am revenit iar la problema cu „more”, am sters cateva linii dintr-un php si l-am facut sa mearga. Apoi s-a declansat iadul, nimic n-a mai mers. Citeste pe google, fa experimente, mi-am futut ziua degeaba ca oricum n-am facut nimic. Daca rezolvam o chestie se stricau altele iar cand functiona totul imi dadeam seama ca am umblat prea mult la design-ul si arata ca dracu.

Nu mergeti pe ideea „hai frate ca din 3 click-uri de maus s-a instalat, aici nu e vorba de platforma, e vorba de tema. Tema aia gratuita care arata naspa s-ar putea sa functioneze din prima. Tema aia jmechera s-ar putea sa-ti manance ficatii. Si ghici ce: la sfarsit iti dai seama ca nici nu-ti place..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top