meanwhile

Nu stiu daca mai scriu anul asta asa ca m-am gandit sa-mi cer scuze daca am deranjat pe cineva, am suparat pe cineva sau am zis ceva ce nu trebuia. Intr-o lume in care la orice cacat virtual vezi „like pe facebook”, „share on” sau „follow me”, vreau sa ma felicit ca mi-am pastrat blog-ul asa cum a fost mereu, ca un bar d’ala underground pe care il stii doar tu si inca vreo 10 insi, unde bei aceiasi bere naspa, unde n-au ce cauta manelistii sau pizdele pe tocuri.

Ba, am facut misto de curatenia de sarbatori, tineti minte ? D’aia se spune ca nu e bine sa razi de nimeni, si-a luat-o si fratili vostru rau de tot. Am frecat si am spalat pina am cazut lat. Ma uit la Flory si vad in ochii ei inca un aspirator + mop pina in revelion dar nu mai conteaza. La anul imi voi face buget pentru curatenie, pun in fiecare luna cate 20 de lei deoparte, pina la urmatoarea curatenie generala se strang ceva mahmudele sa platesc pe cineva. Barbatul nu e facut pentru curatenie, astia care se lauda cu aspiratorul & stuff sunt pierduti. Eu recunosc, n-am cum sa ma lupt cu sistemul matriarhat, incerc sa fiu doar.. mai istet.

Frate, ce teapa mi-am luat cu super one..alea nu sunt filme porno, sunt niste mizerii. m-am uitat de 3 ori la ore diferite, n-am vazut decat niste triste cu carbasan pe la bot dar naspa rau de tot, oribile chiar. Nimic excitant, nimic placut, nimic de vazut, Mai dau si 3 lei/luna degeaba..

M-au certat 2 pizde in a 2-a zi de Craciun. Ca de ce nu merg la standup comedy, ca de ce nu meg la teatru, ca de ce nu merg la bere taman in centrul istoric si prefer sa stau in casa cu ochii beliti in PC. Surioarelor, eu nu sunt victima presiunii sociale cum bine a zis cineva. Prefer sociopat decat ipocrit. Dar chiar si asa, de ce simt unii/unele nevoia sa-ti spuna ce e mai bine pentru tine ? Pina si maica-mea s-a resemnat si credeti-ma, celebrul „sunt mama ta si stiu ce e bine pentru tine” l-am auzit pina spre 30 de ani. Eu sunt ferm convins ca lumea e plina de oameni care se plictisesc GRAV. Culmea, eu chiar nu stau la PC toata ziua, in general ma vad cu diversi prin mall-uri, in ikea merg de 2 ori/luna, la pizza saptamanal and so. Cum ai tras tu concluzia ca stau in casa ? Mi-as dori sa ma plictisesc dar am atat de multe lucruri de facut incat teatrul e ultima mea problema.Si mai e ceva: bag pl in el de teatru, poate la batranete voi vedea lucrurile altfel insa acum nu-mi arde. Ocazional m-as duce la standup comedy dar cine sta cu fi-mea ? mda, o duc la maica-mea sau soacra-mea dar asta presupune mers cu masina sa lasi plod, mers cu masina prin oras, mers iar cu masina la intoarcere sa iei plod. Seara mea e fututa prin intersectii blocate, daca mai aud si glume rasuflate…cum spuneam, bag pl. Ah, daca eram singur lucrurile stateau altfel ! Vreti sa va spun ca am agatat-o pe una mai demult si sa fiu sigur c-o fut seara, am dus-o la Marriott la etajul 1 sa ascultam pian si vioara ? pai da manca-ti-as, trebuia sa pozez in intelectualul pizdii. Credeti ca lucrurile stau altfel la ceilalti ? Eu ma intreb, oare cati dintre cei care merg la teatru au coili albastre din cauza ca nebuna vrea socializare  si cati ar fi vrut de fapt sa fie altundeva ?

Comentarii ( 2 )

  1. nenea twigg, lasa vrajeala fa bani pentru fetili matali (flory +cea mica=sa va traiasca ) si nu te mai smiorcai baga ca bossu 5L de benzina si distreaza fetili de anu nou, alea de pe contul de card celalalt si mai dai si tu la anu’ fete frumoase…..

    La Multi Ani ! si sa ne incanti ochiu si la anul….. si LAMULTI ANI! :)))))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top