meanwhile

Fac pariu ca n-ati auzit pina acum de „hartie cracanata”. Fi-mea spune ca are in Auchan, acolo unde sunt caiete si pixuri..

Am fost ieri cu ea (fii-mea) sa sorcoveasca neamurile. La fel ca si anul trecut si ca acum 2 ani, bunica-mea a dat cel mai putin. La naiba, iar nu a luat pensia. De fapt ea nu ia niciodata pensia sau merg eu la ea exact cu 2 zile inainte. De cand ma stiu aud aceiasi replica. Mai bine taci din gura, n-ar fi mai bine ? N-am nimic cu ea, dar totusi.. ce faci bre cu banii ? ca nu stai singura, te tin altii pe mancare. Bine, stiu ce faci cu banii dar nu pot sa spun aici, sunt prea multi ochi..

Koae, desi n-am facut nimic de mancare nici de craciun si nici de revelion, am aruncat 3 galeti pline cu mancare stricata. Atata risipa fara nicio logica, pentru cine o gati maica-mea 10 feluri de mancare si soacrea-mea alte 10 cand eu mananc o mana de cartofi prajiti ? E stiut, atunci cand frigiderul e plin de mancare nu-ti trebuie nimic, il deschizi, te uiti lung prin el, vezi ca ai d’aia, si d’aia si d’alea si d’alea apoi il inchizi ca nu-ti trebuie nimic de acolo. Dar daca era gol..ai fi mancat orice. Mie asa mi se intampla.

Revelionul a fost, surprinzator, naspa. Per ansamblu, nu ma refer doar la mine. N-am prea auzit pe nimeni sa se fi distrat asa cum o faceau in anii trecuti. Pina si pocnitorile (artificii adevarate au fost la Burj Khalifa) parca au fost mai subtire ca niciodata, au fost ani in care tineau de la 11.30 pina spre ora 1; acu au tinut cam 15 min. Si ca o premiera, anul asta am dat mesaje. M-am simtit vinovat ca mereu primesc asa ca am luat treaba in serios. Foarte suspect dar eu n-am mai primit decat cateva. Sa se fi sucarit oamenii pe mine exact cand imi reparam greseala ?

Ma gandesc la niste schimbari. Nu prea vad legatura dintre mine si personajul twigg, un nesuferit frustrat, mitocan cu femeile dar obsedat de bucile lor. Nu, n-am sa-mi inchid blog-ul, a inceput sa-mi placa. O sa fac unele schimbari, zic eu in bine, mai urc o treapta pe scara maturizarii si incerc sa abordez si alte subiecte mai serioase. Habar n-am care ar fi alea dar ce misto suna !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top