meanwhile

Stiti vorba aia cu „dupa razboi, multi viteji se arata?” Din cauza lor azi n-am deschis tv-ul, nu mai pot sa vad/aud nici macar o vorba de accident. Prea multa superioritate imi strica buna dispozitie. Dati-va voi jos din avionul care tocmai s-a prabusit in munti si jucati-va pe google maps. Nu merge google maps ? Posibil sa aveti nevoie de un upgrade. Luati loc undeva langa avionul care sta sa explodeze si intrati pe appstore, daca aveti nevoie de ajutor sunati-l pe george buhnici de la protv. V-ati uitat parola de la appstore ? ah, dati recover password pe mail. Cred ca tot george buhnici va poate ajuta. Va deranjeaza coastele rupte de la prabusire ? Nu vedeti bine din cauza sangelui de pe ochi ? v-au inghetat mainile ? ceilalti pasageri striga dupa ajutor ? nu va panicati, sunati-l pe george buhnici, sigur va va spune: ai vazut koae ce rezistente sunt iphone-urile ?

Nu v-am zis ca mi-am gasit masina lovita in parcare ? da koae, 10 minute am urcat la soacra-mea sa-mi iau copilu si cand m-am intors aveam aripa infundata. Pe langa parbrizul spart, alte urme de lovituri pe la usi, zgarieturi si vopsea exfoliata, toate adunate in timp. Nu stiu daca mai exista prin oras o masina atat de fututa da’ vad ca inca merge. Toata lumea imi spune ca daca iau pe ea 500E e mare minune. Cum dracu fiatu meu face 500E si loganul tau face 3500 ? manca-mi-ai coili..

Maine sunt invitat la alta onomastica de fetita de 5 ani. Iarasi bigmac, iarasi cartofi prajiti, iarasi placinta, exact cand vroiam sa incep regimul. Partea buna a lucrurilor: la mec-ul de la obor, data trecuta era o hostesa bunoaca rau, fusta scurta craci misto da’ nu prea am avut loc de susta. De data asta sper sa am noroc si sa-i fac o poza cand se apleaca sa ia ceva de jos. Trebuie sa se aplece..

Mi-a trimis emagu un voucher ! cica „stimate bla bla, va oferim un voucher de 180 de lei bla bla”. Am zis sa-mi iau un hard extern ca na, mereu e nevoie cand ce sa vezi: nu merge la harduri, nu merge la memorii, la nimic. Merge doar la plita incastrabila, coptor incastrabil, frigider incastrabil, orice e incastrabil. Deci nu mi-ati dat niciun voucher ! pai ce cacat de voucher e asta koae ? ce sa fac cu inca un cuptor incastrabil ? Apropo, credeti ca tine figura sa-i sun maine sa le cer un un hard disk incastrabil ?

later edit:

1. n-am mancat bigmac pentru ca toata lumea a cerut puisor la oferta

2. hostesa nu a fost la munca

3. mi-au inghetat coili pe drum.

Am ajuns acasa racit si infometat. Nu e  minunat ?

Comentarii ( 1 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top