i dislike it

Mi-am adus aminte intamplator de o intalnire de gradul 3 avuta anul trecut cu un amic. Cica „frate, gata, e timpul sa fac bani calumea, imi bag pl in el de job. Am un tovaras care da 2 click-uri de maus si face cam 7, 8000 pe zi, si asta in zile proaste. In primavara, in 3 luni a facut 400.000. Ma duc la el zilele astea sa ma invete, macar 2000 pe zi daca as face tot ar fi ceva”. Am incheiat citatul.

Precizez ca omul vorbea de euro, nu de lei. Acum, daca v-ati oprit din ras, este dramatic sa crezi in scufita rosie si balauri la 30 de ani. Nici macar fi-mea care are 5 ani nu mai crede. Daca in 2013 se pot face mii de euro/zi cu 2 click-uri de maus inseamna ca eu sunt scufita rosie. E tare si visul cu „macar 2000E”. Pai asta inseamna cam 100 de milioane zi de zi. Nu zic ca nu se pot face banii astia, se fac chiar si mai multi dar nu din 2 click-uri de maus. De treaba asta discutam cu cineva aseara si le luam prin eliminare: o fi vorba de sex ? posibil, cu conditia sa ai 100 de pizde care sa produca pentru tine. O fi vorba de droguri ? arme ? ciordeles ? De fapt oricare din cele 3 variante au un singur deznodamant, parnaie. Ideea este alta, e plin de oameni cu probleme la mansarda. Inca o faza la care am ras cu lacrimi, de data asta e vorba de altcineva: „koae, eram in afganistan, stateam pe terasa unui bloc distrus pe jumatate, eram cu luneta la ochi ca trebuia sa elimin un sef de talibani. La un moment dat am auzit niste pasi in spatele meu, am pus usor arma jos, (de aici incepuse sa gesticuleze) mi-am bagat mainile la piept, am scos 2 pistoale, m-am intors brusc si pac pac i-am omorat.” Wow, scena asta din Counter Strike mi-a placut si mie ! sau era din Call of Duty ?

Nu e nicio diferenta intre astia 2 si sunt multi ca ei. Sucarit ca eu nu fac bani din IT, mi-am adus aminte ca am si eu niste conturi adsense, adica reclame google pe niste site-uri care au ceva trafic. M-am bucurat asa de mult ! Si am avut si motive: am de incasat de la google 5,33E facuti in aproape 2 ani. E un inceput promitator si cel mai important, i-am facut din 2 click-uri !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top