mi-am instalat windows !

omg, imi este dor de win ’98. Ce misto era atunci..instalai win in 10 minute, bagai driver de retea, sunet si video si asta era totul, in maxim 30 de minute era totul functional. Dupa 15 ani de progres, instalez win in 30 de minute (n-am i7 asa cum aveti voi, am un banal dual-core) si apoi alte ~20 de ore sa fie totul functional. Nu vorbesc tampenii, m-am apucat duminica dimineata pe la 9, am facut instalari toata ziua si abia ieri (luni) zic eu ca am terminat. Da’ nu sunt 100% sigur, presimt ca tot am omis ceva. Nu va mai spun ca era s-o comit grav de tot, exact cand am vrut sa dau „delete partition” mi-am adus aminte de ftp-ul din total commander care e bagat in folderul de windows. Un click de maus si instalarea se transforma intr-un cosmar cu recuperari de date. Era prea mult..

Ba, dupa atatea ore de chin imi place cum a iesit, sper sa ramana curat macar 2 zile, are Flory un talent greu de egalat, acela de a pune de desktop orice e neinteresant. Nu mai zic si de sutele de bookmark-uri ca o sa credeti ca sunt tipicar, ca sunt insuportabil, cum de sta cu mine, faze. Habar n-am de ce sta cu mine, probabil ii place cum bag windows-u..

Comentarii ( 4 )

  1. misto?!?! Am stat azi 3 ore sa caut drivere de sunet pt un PC antic (win XP).
    La 7 in 90% din cazuri imi ia totul automat (mai bag doar video). Fuck that!

  2. La win ’98 nu aveam de instalat decat driverele de pe cd apoi tonele de jocuri. La win 7 nu ma sunt jocuri si nici cd-uri cu drivere dar sunt tone de aplicatii. Tot cam pe acolo 🙂

  3. Pai da… asa da. Dar a trecut mult timp, cd-urile s-au pierdut / zgariat.
    Am stat o gramda sa caut drivere de VIA. Never again!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top