viata, ca o gluma

Aseara am vazut o scena bizara, un pusti cordit statea apecat pe o masina si o borfulita de vro 13 – 14 ani ii tragea spite’n cur. Bai koae, si eu am avut 15 ani dar parca n-am fost atat de idiot ! Apoi am realizat ca, de fapt, barbatii sunt rezultatul unui experiment cu multe hibe. Odata ce-ai inceput sa te joci cu putza nu mai e cale de intoarcere. Ia ganditi-va, ce amintiri v-au ramas din adolescenta ? nu cumva Getuta, Vasilica sau Marinela ? erai ca un satelit in jurul lor. Apoi ai trecut la relatii serioase, ai stat 2 ani cu Maricica, 3 ani cu Eugenia ca apoi sa te insori cu Desdemona. Singurul tau scop cu adevarat important in viata este sa cuceresti si apoi sa futi. De fapt, lucrurile nu sunt ceea ce par. Ne place sa credem ca suntem niste cuceritori dar uitam foarte repede umilintele, ca trebuie sa cotizezi, sa suferi si uneori sa-ti iei si spite’n cur. Si nu e garantat ca o si futi. Ne mintim singuri ? Nu stiu, probabil ca suntem subiectivi, ne place sa credem ca asa trebuie sa fie, ca asa merg lucrurile. Dar ea ? Ea are dreptul sa te insele oricand, de obicei cu unul sau mai multi dintre prietenii tai daca i se pare ca tu nu mai esti suficient de umil. Si asta e unul dintre defecte, ca barbat nu-ti pasa de amicul tau, daca poti sa-i futi gagica o futi fara regrete. Apoi iesi cu el la bere si-i dai detalii picante.

Anii trec si iata-te om serios, cu familie, job si rate la banca. Unii dintre voi poate cititi de la job tampeniile astea, puteti face un experiment: lasati mausul si puneti-va o banala intrebare: ce se va intampla cu banii munciti de voi ? Si-mi permit tot eu sa dau un raspuns, nu este obligatoriu sa fiti de acord cu mine: se vor duce la nevasta. Nu e un lucru rau dar stiti de ce ? pentru ca barbatii sunt incapabili sa cheltuiasca singuri, aici intervine ea. Asta e rolul ei in viata ta. Mie asa-mi spune Flory mereu, „bucura-te ca are cine sa ti-i cheltuie” ! nu-mi place sa recunosc dar e adevarat.

Intr-un fel ma bucur ca incep sa vad lucrurile altfel inainte sa fac 40. Am timp suficient sa ma consolez ca n-am fost niciodata cuceritor, doar am avut bulan sa fiu in locul potrivit, la momentul potrivit. Sunt absolut sigur ca daca nu eram eu, era altcineva acolo langa getuta, vasilica sau marinela, garantat nu ramaneau nefutute. Dar majoritatea mor impacati cu ideea ca au facut o familie, au ridicat o casa.. nu e nimeni sa le spuna ca dupa ce crapa, copiii se vor mai intalni doar prin tribunale sa-si imparta casa. Cat despre nevasta, daca nu erai tu.. era altul. Simplu koae..

Initial am vrut sa pun titlul „barbatii, ca o gluma proasta” dar poate ca deranjeaza. mai bine merge o comparatie, barbatii sunt precum sistemele de operare. Toti alegem windows la inceput, functioneaza bine dar, in timp, putem trece pe linux sau osX. Adica putem trece la islam, avem sansa de a ne schimba complet stilul de viata si felul in care traim alaturi de o femeie. Dar e misto windows-ul, nu merita sa te chinui cu linux. Ca si in viata, una e s-o futi in stockings si heels-uri si alta cu cearceaful pe fata..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top