bulane !

Bine ai venit, primavara ! Da-i dracu de ghiocei, e plin de craci si decolteuri prin tot orasul, o adevarata placere sa te plimbi. Ba, am observat ceva: au pus ceva romancele pe ele, aproape toate sunt bulanoase. Adica s-au mai ingrasat, parca anu’ trecut erau mai slabe. In metrou se vede cel mai bine, daca anii trecuti cand stateam langa o bulanoasa aveam loc sa ma misc, acum imi dau seama ca stau inghesuit. Dar ce sa vezi, imi place sa fiu inghesuit! Iata ce spune hororscopul meu sexual:

Esti inspirat, dai dovada de imaginatie, iti indrepti atentia spre domenii precum muzica, arta, teatrul. Chiar te bate gandul sa scrii ceva. Aceasta atitudine “proaspata” este si pe placul persoanei iubite, care te vede cu alti ochi, mai ales ca imaginatia se dezvolta si in intimitate.

Fuckin’ true ! chiar mi-am indreptat atentia catre muzica si arta, am fost acu 2 seri la un mega concert undeva prin centru, niste fufe de la scoala de muzica (cred, habar n-am de unde erau) cantau prima lor melodie live, in fata publicului. Din nou, multe bulane ! m-am simtit excelent desi nu-mi aduc aminte nicio melodie.

Ce zice hororscop-ul mai departe ? Cica sunt pe placul iubitei, ca imaginatie, ca intimitate. Adica sa inteleg ca pina acum m-a tolerat si abia acum am sanse ? Deci am trait in minciuna ? divort !

Comentarii ( 3 )

  1. Probabil pisica mea, sa stie pe ce parte ar trebui sa doarma in ziua urmatoare 🙂 Oh, wait… nu stie sa citeasca altfel mi-as fi primit o coada dupa cap ca fac misto de ea 😛

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top