meanwhile

Ba..am fost racit zilele astea cum n-am mai fost din copilarie, cu frisoane, dureri de gat si stari de rau, cumplit. Am baut ceaiuri cu supradoze de lamaie, am luat prafuri si pastile, n-a trecut cu nimic. Eu stiu ca pina nu treci prin toate etapele bolii nu te faci bine, poti sa iei mama pastilelor. Dar nu poti, toti te obliga sa iei pastile, nevasta, maica-mea, reclamele de la tv, toti iti spun sa iei pastile. Si le iei dar observi ca n-au niciun efect iar cand incepi sa te simti mai bine ai o dilema: trece de la sine sau si-au facut pastilele efectul ? plm..

Facebook e suge. Mi-a aratat cineva, pe contul lui,  ca eu am dat like sau am recomandat nu stiu ce filmulet cu una. Gresit! n-am recomandat niciun filmulet, daca vreau sa va arat ceva il pun pe blog. Dar nu mai conteaza, vad ca este o moda de a pune un cacat de film dar ca sa-l vezi trebuie sa dai like, altfel nu merge. Am incercat sa fentez sistemul, n-am reusit. Presimt un viitor de cacat, nu m-ar mira ca in scurt timp, daca vrei sa deschizi un site, un blog sau un link, sa fii obligat sa dai like, altfel nu ti se deschide nimic. Deja daca vrei sa citesti un articol pe vreun tabloid iti trebuie ceva dibacie sa treci de toate reclamele. Inteleg ca asa se fac bani dar las-o in sange ca e prea de tot. Stati linistiti ca nu citesc tabloide, mai primesc cate un link dar renunt sa-l deschid, stiu ca ma umplu de spume.

Apropo, primesc newsletter-e de la Mercedes Benz ! Cica „indrazneste” si-mi arata o masina de multe zeci de mii de parai. Sa indraznesc sa.. ce ? V-ati gandit voi ca mi-ar sta bine in masina aia ? Chiar mi-ar sta bine ! uite, va pun baner pe blog, ne combinam la un barter ?

Am fost ieri pina la Slobozia, am niste afaceri jmechere pe acolo. A mers fratili vostru lejer, 90 ~ 110 la ora. Ma credeti ca n-am depasit nici macar 1 masina ? Am trecut doar de vreo 3 tir-uri dar nici un autoturism, toti zburau pe langa mine. La o depasire de tir a fost chiar naspa, ma uit in spate – nu se vedea absolut nimic; ma bag in depasire, in 3 secunde vedeam doar flash-uri in spate. Unde mortii ma-tii te grabesti futu-ti pe ma-ta ? un bulangiu cu numere de galati aparut din neant m-a tampit cu flash-urile. Ba frate, n-avea rabdare ! dar nici eu nu m-am grabit sa ma dau la o parte, mori in chinuri de nervi. V-ati ajuns manca-mi-ati coili, ati uitat de vremurile cand conduceati dacii burdusite de pepeni..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top