ora de sexologie

[..] Problema este însă că aproximativ 45% dintre bărbaţi ejaculează după doar 2 minute de la penetrarea partenerei, timp insuficient pentru ca o femeie normală să fie satisfăcută. De obicei, o femeie are nevoie de 5-7 minute ca să ajungă la orgasm, spune Medicul urolog Harry Fisch, expert în probleme legate de sexualitate.

Sa mori tu !? Da… de unde stie un batranel pervers cum sta treaba ? Si cum a ajuns expert in sex ? Chiar, cum poti ajunge expert in sex ? Uite, Vasile tocmai a dat o buca, el de ce nu poate fi expert ? Ca daca il intrebi cum sta treaba cu femeile, 2 zile nu se mai opreste din explicatii. Concluzia ? oricine poate fi expert in sex, nici macar nu-ti trebuie partener, e suficient sa te uiti la superone cu cutia de servetele langa tine. Singura diferenta este ca fiecare vine cu argumente personale. Uite, eu de exemplu nu sunt de acord cu afirmatia ca 45% dintre barbati tin doar 2 minute. 99% dintre barbati tin 2 minute, asta e raspunsul corect. Ceilalti 1% sunt Rocco si alti asemenea, posibil scarbiti de sex. In general cand ai coili grele, ai impresia ca tii toata noaptea si ai tendinta sa te crezi smardoi. Dar nu tii, aici e problema. Va apuca rasul si va credeti mai buni de atat ? Pai haideti la un experiment daca va lasa nevestele. Va aduce fratili vostru una bucata femeie, va pune o mana pe la 00, isi ia pozitia si va spune doar atat: vreau sa fii rau cu mine. Crezi ca tii mai mult de 2 minute ?

Si nu, nu se pune nici al 2-lea numar. Nu exista scuze!

Dar stati ca expertul ne zice si de femei! Cica 7-8 minute si e gata. Da.. de unde stii,  se invata la facultate ? Sau te-ai inchis intr-o camera cu diverse perechi care si-o trageau in fata ta si tu luai notite ? Pai si daca femeia se prefacea ? Auzi, da aveau si preludiu sau era forja tot timpul ? Era sa uit: marimea conteaza ? Doctore, cu tine vorbesc ! Tu in ce categorie de incadrezi, in aia 45% ? De fapt imi bat prea mult capul, consider ca tot ceea ce spui sunt concluzii din banala ta viata sexuala. Auzi, dar cum procedai ? Dupa ce v-o trageati, plecai din pat si luai notite ? „azi am tinut 3 minute dar am dat asa, mai incet. Acu 2 zile am tinut 50 de secunde dar a dracu era in bikini rosii si si-a frecat bucile de mine toata ziua. Data trecuta am mancat fasole, azi am mancat capsuni..” Ce om normal si-ar pierde timpul cu astfel de cacaturi ? O futi si aia e ! Ca sunt 5 minute, ca sunt 3 ore, koae, te bucuri de moment, da-le dracu de cifre. Ai terminat mai repede ? Improvizeaza sau ia masuri preventiv, o laba inainte. Dar nu, lumea are nevoie de experti. In orice domeniu. Daca zice expertul la tv ca e bine sa mananci crenvursti cu frisca, ce te faci ?

Totusi, care e scopul acestor pareri ? Daca esti in tabara celor 45% te resemnezi ca nu esti singurul slab la pat sau sa te minti singur ca esti in cealalta jumatate ?

Comentarii ( 4 )

  1. mi-e frica sa comentez aici…dacă zic ca sînt sub 2 minute rîde lumea de mine, dacă zic ca țin 20 de minute o sa zică lumea ca ma laud…plm. știi ce?!? 2 minute jumate e bine? și nu! nu sînt expert…
    🙂

  2. Inca stai bine uska, la mine s-a intamplat de cateva ori sa se termine dupa doar 3 secunde dar si dupa 2 ore, daca fac o medie sunt in aia 1% !

  3. Nu ei, ele ar trebui sa raspunda ! Dar asa cum citeam pe blogul asta, toti se plang de sex deci slabe sansele sa tii mai mult de 2 minute dupa ce ai stat mult pe bara. Era misto putina caterinca dar na..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top