cel mai tare blog

Stiati ca exista cel mai tare blog ? Cica e blog-ul unui tip, urmat foarte aproape de blog-ul unei tipe. Ba… pe blog-ul lui am intrat de curiozitate sa vad ce scrie cel mai tare blogger, ce subiecte abordeaza, cat de interesant, educativ, plapitant si uimitor. Am citit cateva postari dar n-am cazut pe spate si nici nu cred ca mai intru prea curand, prea mult sirop. Pe blog-ul tipei n-am intrat inca. De frica, cine stie ce gasesc acolo..

Asa, ce vroiam sa spun de fapt: cum a ajuns omul sa aiba „cel mai tare blog” ? Poate ca e un tip foarte ok care spune bancuri porcoase dar sa ajungi la notorietatea respectiva cred ca e nevoie de ceva mai mult decat sa fii un tip foarte popular, indiferent cati prieteni ai. In momentul in care scrii 3 randuri si primesti 3000+ de like-uri inseamna ca ai cel putin 10000 de vizitatori unici/zi si alte zeci de mii de afisari. Enorm! Nu zic ca nu se poate dar e nevoie de mult mai mult decat facebook, e nevoie de o mica masinarie care sa te puna in valoare. Adica oameni care sa lucreze pentru blog-ul tau. Pe umerii tai e deja mult stres, trebuie sa gasesti mereu alte si alte randuri care sa-i faca sa revina pe blog-ul tau de placere, nu fortati. Asta inseamna ca blog-ul e totul pentru tine, de aici iti iei bani, asta e biznisul tau. Pe scurt, din pmdv cel mai tare blog e de fapt o mica afacere din care castiga mai multi baeti. Singur n-ai cum. Ai nevoie de promovare, de relatii prin media, de optimizare SEO (subiectul meu preferat!), de idei, de mult timp, de socializare etc, lucruri care nu mai au nicio legatura cu un blog personal pe care scrii ocazional trairi, emotii, iubiri sau rahaturi, ca mine.  Ai nevoie de multe lucruri. Si daca nu o faci pentru bani, pentru ce atata bataie de cap ?

In opinia mea, blog-urile cele mai bune sunt blog-urile in care autorii scriu din placere, in primul rand pentru ei, nu pentru cititori. Se simte imediat cand fortezi, felul in care scrii te tradeaza iar asta nu da valoare unui blog, ci acele randuri scrise mai prost, dar sincere. Lumea e plina de lucruri false, oamenii sunt falsi, topurile sunt false. Nu e corect..

Comentarii ( 2 )

  1. Tocmai mi-am adus aminte ca te citesc inca de cand ai deschis primul si primul blog (pe weblog parca era). Dintre toate blogurile pe care am apucat sa ajung, numai pe al tau continui sa intru. Asa ca pt mine (cel putin) tu ai blogul cel mai tare 🙂

    P.S. Acesta NU este un comentariu platit :)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top