eu nu cred

Imi dati voie sa nu cred absolut nimic din ce se spune despre un posibil razboi ? Nu la modul la care il prezinta astia la tv, razboiul este inevitabil si scopul este „epurarea” rasei umane. Ucraina e motivul perfect, ii doar in cur pe americani ce se intampla acolo. Aceleasi violente si alte lucruri mai urate se intampla chiar langa ei, prin america de sud si centrala si nu pare ca-i intereseaza, de ce le-ar pasa atat de mult de situatia de aici ?

Razboiul a inceput de mult, cu medicamente si mancare modificata genetic dar ai dracu oameni se dovedesc a fi mai rezistenti decat au anticipat. Deci trebuie incercat altceva si s-au legat de amaratii astia care vor democratie. Acum e momentul ca rusii si americanii sa-si imparta lumea. Sau ce a mai ramas din ea ca Asia apartine Chinei. Adica vor fi 3 superputeri. Ce te faci insa cu surplusul de oameni inutili care doar consuma ? Ii elimini, pentru binele planetei, pentru binele celor ce vor domina lumea. Si sincer vorbind, cam asta e singura solutie. Sa se lupte intrei ei ca idiotii pentru.. nimeni nu stie.

Exista alternative pentru o lume mai curata si fara sa moara miliarde de oameni. Exista energie solara, nanotehnologie si dracu stie cate or mai fi. Dar nu exista interes. Si ar insemna sa fim si mai multi.

E aiurea. N-as vrea sa mor dar nici n-as vrea sa traiesc intr-o lume post apocaliptica, sa-i stiu morti pe majoritatea dintre cei cu care vorbeam zilnic, cu care radeam sau care faceam biznis-uri de 2 lei. Sa nu mai zic de blog, dupa ce ca am doar 4 cititori..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top