a trecut..

Am scapat cu bine din cea mai de cacat zi din an, nimic nu mi-a mers bine. Ba, nimic ! Nu mai spun ca m-am certat si cu Flory. Pina si tortul care l-am luat a fost vechi. Toate insa au culminat cu momentul cand mi-am gasit masina blocata. Ia, imaginati-va scena: cu tort intr-o mana si copil in alta, dupa ce nimic nu s-a legat in ziua aia, te trezesti ca ai si masina blocata. A fost momentul maxim. Stiti parcul IOR ? e plin de locuri de parcare, cred ca sunt mii de jur imprejur. Ei bine, dintre toate masinile parcate in zona, cineva m-a blocat tocmai pe mine, am crezut ca mor de nervi. Avand in vedere ca trebuia sa iau o decizie, m-am gandit la un plan diabolic: calculez unghiul care nu-mi afecteaza motor/usi/directie si ii fut aluia masina. Oricum nu-mi pasa la cum arata. I-am zis lui Bubu „iubito, stai aici la umbra pina scoate tati masina din parcare” si exact cand imi faceam curaj au aparut 2 tipi care s-au prins. M-au luat cu faze de genul frate, tot tu o sa fi vinovat etc, apoi, din senin a aparut o nefututa langa noi:

-Dumneavoastra sunteti cu masina asta ?

-Da!

Din pacate nu pot sa va spun ce a urmat. Imi pare sincer rau de fi-mea ca a auzit toate vorbele alea dar nu m-am mai putut controla. Stiu, am injurat o femeie, o sa ziceti ca am fost marlan, ca daca era un barbat nu-l mai injuram; posibil sa aveti dreptate dar hai sa va spun ceva: si-a meritat-o din plin. S-au invatat prost si trebuie sa luam atitudine. Nu mai zic ce tupeu au in trafic. Eu nu blochez niciodata pe nimeni, prefer sa merg mai mult pe jos, ma gandesc ca poate omul are o urgenta iar eu l-am blocat si ma scarpin la coaie. Dar va spun sincer ca daca nu apareau aia 2 ii terfeleam masina fara regrete.

Dupa acest incident mi-am revenit. Am schimbat tortul cu altul, acasa i-am pus o mana pe cur lui Flory si a zambit, semn ca nu mai eram certati, restul zilei a fost chiar ok. Oi fi fost deocheat ? Martea neagra ? 13 e zi cu ghinion ? bag pl in onomastici, de anul viitor nu dorm noaptea de 12 spre 13 si voi dormi ziua. Ce poate merge rau ?

Comentarii ( 3 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top