bad sex

N-am stiut ce titlu sa pun, as fi vrut „Sexul cu copilul in casa dauneaza grav vietii de cuplu” dar e destul de tricky sa pui in aceiasi fraza „copil” si „sex”. Bun, am lamurit-o cu titlul, revin la subiect: vreti sa stiti cum e sexul cu copilul in camera cealalta ?  ORIBIL. E atat de naspa incat am ajuns la concluzia ca mai bine lipsa. Hai, treaca mearga pina pe la varsta de 2, 3 ani, stii ca doarme bustean, daca se trezeste incepe sa planga, e loc de hatzaiala in conditii relativ safe. Dar ce te faci cand trece de 4 ani  si stii ca se poate trezi oricand fara sa faca zgomot si sa vina in patul vostru ? Dupa 5 ani chiar nu poti sa risti pentru ca nu mai ai pic de siguranta. Doar nu vrei sa auzi „ce faci tati acolo cu mami ?” omg, no fuckin way..

Ok, ce e de facut ? Cum se descurca toata lumea ? Ba.. eu sincer cred ca nu se prea descurca. Fie i-au pus cruce, fie improvizeaza ceva mai putin zgomotos, jenant, patetic, trist si foarte rapid. Adica daca vii si-mi spui ca v-o trageti de 2 ori / saptamana, da-mi voie sa traduc: o vezi o data la 2 luni (e gresit spus ca o vezi, doar o simti), si totul se termina inainte de a incepe. Dar asta e alta poveste. Noi suntem exact in aceiasi situatie. Adica in situatia cu copilul de +5 ani care simte si cel mai mic zgomot, la aia ma refer. Nu merge nimic frate,  fie se trezeste boracu exact cand e mai palpitant fie se intampla sa ne enervam reciproc si renuntam la idee. Imi e prea cald – ii e prea frig. Stai asa – stai ca nu pot asa. Incepi odata ? Fa mai putin zgomot ! Gata, ai terminat ? Unde dracu sunt servetelele ? Cum spuneam, mai bine lipsa. Dar mi-a venit o idee: am zis ca e gresit sa incercam doar noaptea asa ca am incercat ziua. Ce poate merge rau ? copilul se uita la desene in sufragerie, noi ne uitam (sanchi) la stiri in dormitor. E loc si de ceva zgomot.. ar trebui sa mearga. Dar nu merge, riscul sa vina si sa se arunce intre noi este urias, nu-i mai plac desenele si vrea sa stea cu noi. Da frate, exact atunci..

Ba, dar imi pun intrebarea: cei care stau si cu copil si la comun cu frati, parinti, socrii, astia cum se descurca ? Ok, copilul a iesit afara cu bunicii, cu ce te ajuta daca nevasta-ta e inca la servici ? Sau hai, se culca copilul cu bunicii in cealalta camera si macar ai siguranta ca nu vine peste voi, tot nu merge asa cum trebuie! Tot in soapta, tot fara mers la baie, tot fara palme peste buci, tot naspa!

Eu nu ma vait, am abordat doar un subiect mai tabu asa. La noi e o situatie destul de ok, fi-mea are bunici, de exemplu in seara asta e plecata. Dar in seara asta n-avem noi chef..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top