meanwhile

Exista ceva ce nu-mi pot explica: de fiecare data, dar absolut de fiecare data, fara exceptii,  cand vreau sa plec pe undeva mai mult de 3 zile, exact atunci se aduna toate cacaturile din lume. Cu 3 zile inainte sa plec, cand teoretic totul e in regula, fix atunci are toata lumea cel putin o problema „urgenta”. Sa-mi bag pl, m-am saturat. Chiar atat de ghinionist sa fiu sau asa patiti si voi ? Am ajuns sa nu mai raspund la telefon, vad cate 6-7 apeluri de la cate unu.. iti dai seama ca nici daca ii ardeea casa nu era atat de disperat. Unii s-au jmecherit, ma suna de pe alte numere dar nici la alea nu raspund. Si daca se intampla sa raspund le spun ca i-as ajuta dar nu sunt in buc; fraaate, cum, nu esti in bucuresti ? da’ pe bune, chiar nu esti in bucuresti ? nu sunt, mi-am piermis luxul (si nesimtirea) sa plec cu nevasta si copil 2 zile, o sa ma puteti ierta vreodata ? Ah, din punctul tau de vedere, pentru ca suntem cunostinte sau cine stie, chiar prieteni.. cum ai sunat ar trebui sa las totul balta, ma urc in masina si vin intr-un suflet la tine. Si sa stau si capra daca se poate, este ? Da’ tu ce faci pentru mine ?

Ca fapt divers, nu vreau sa ma mai considere nimeni „prieten”. Posibil sa fi abordat deja subiectul mai demult dar simt nevoia s-o spun din nou: n-am nevoie de prieteni ! Sau cel putin, n-am nevoie de ceea ce inseamna astazi „prieten”. Sunt doar un banal „mic, rau si nemarginit de prost” care n-are nicio obligatie fata de nimeni. De ce trage toata lumea la mine in continuare ? Hai sa va zic o faza: ma suna gigi, bai nea twigg, fratele meu, mai tii minte ca acum 15 ani mi-ai bagat tu niste harti in gps ? ei, vreau si eu actualizare, ma ajuti ? I-am explicat ca nu ma mai ocup de gainarii, l-am invitat sa consulte netul si sa se descurce. Manca-ti-as, atat s-a tinut de mine incat am cedat nervos si ca sa scap de el i-am spus ca voi duce gps-ul la un amic care de asta se ocupa. La cateva zile ma suna sa-mi spuna ca gps-ul se blocheaza, ca nu stie ce i-a facut ala, ca ar trebui sa-l duc inapoi. Am luat gps-ul, l-am dus inapoi la amic, l-a tinut ala 2 zile in teste, cica mizeria functioneaza bine. I l-am dat iar inapoi, dupa 3 zile ma suna sa ma faca cu muci, ca i-am stricat gps-ul, ca tot se blocheaza, ca nu vede satelitii, ca mi-am batut joc. Da’ sa vezi ce tupeu avea omul..ca el m-a considerat prieten si d’aia a apelat la mine. I-am spus ca ii cumpar eu un gps nou cu conditia sa nu mai fim prieteni. Dar nu inainte de a duce gps-ul a 3-a oara la electronist, de data asta sa-l faca asa cum era initial, pe timpul meu, pe nervii mei. Voi intelegeti cu ce oameni am de’a face ? astia sunt prietenii mei ? oameni care ma suna sa-mi futa nervii si timpul, nu conteaza ca e 7 dimineata sau 12 noaptea, duminica ? De ce nu s-a dus din prima la un service de gps-uri ? De unde stiu eu ca aparatul nu era deja defect ? Si daca tot suntem prieteni, de ce nu m-a sunat sa-mi spuna hai koae la o bere, vezi ca vin si cu 2 boarfe..

Stiu ca eu sunt de vina, fara dubii. Cred ca si fatza ma ajuta, arat a mare idiot. Mi-am lasat barba in ideea de a parea mai matur dar degeaba, cine ma stie, ma stie de cand aveam plete si umblam cu blugii rupti in genunchi. Pe sistem „cine ma, ala ? il stiu de cand statea la ma-sa si umbla cu borseta de cd-uri, cum sa nu ma ajute ? Koae, au trecut 15 ani de atunci, m-am schimbat, m-am lasat de gainarii, acum am nevasta si plod. Trecutu’ pizdii..

Bai, imi fac griji cu drumul spre greci. Am ajuns sa visez ca stau in vama cate juma de zi, ca drumul e in reparatii si se merge cu 20km/h, ca sunt tras pe drepta de politisti bulgari care vor spaga, ca gps-ul se blocheaza (asta mi se trage de la patanie), sa-mi bag pl. Nici sa renunt nu-mi vine, poate imi fac griji degeaba. Da’ ce se vor face toti prietenii mei daca voi fi plecat ? oare o fi net pe plaja sa-mi instalez team viewer ?

P.S. ati observat ca in benzinarii se vand doar cd-uri cu manele ? da’ ati vazut in drumul spre mare kwizda de la km 100 ?

Comentarii ( 4 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top