meanwhile

Caldura mare, dezastre, accidente, razboi, in ce lume minunata traim ! Am vazut ieri un accident, a murit un copil pe trecerea de pietoni. Imi pare sincer rau de copil dar eu sunt de partea soferului de data asta. Normal ca are si el mare parte din vina dar nu te arunci pe trecere doar pentru ca e trecere. Poate ala nu are frane, l-a orbit soarele sau e atent la alta masina sa evite un acident. Si exact in clipa aia tu, pieton, te arunci in fata masinii pentru ca e dreptul tau. Mie mi se intampla zi de zi sa-mi apara din neant pietoni care practic se arunca in fata masinii, noroc ca am frane bune. Mai sunt cei care apar dintre masinile parcate pe la treceri, frate, se arunca in fata masinii intentionat. Cum vrei sa franez daca am 50km/ora si tu apari la 2 metri in fata mea ? O fi trecere, dar tie nu-ti pasa de viata ta ? Eu de exemplu cand vreau sa traversez, astept sa incetineasca soferul si apoi traversez grabit ca e scumpa motorina. Dar nu ma arunc daca observ ca ala nu incetineste,  poate nu m-a observat. Dar ieri, eu cred ca mama si-a omorat copilul, cand vezi ca vine ala cu viteza te opresti daca tii la viata ta, il injuri de morti, pierzi 2 secunde dar viata merge mai departe. Nu e atat de greu..

Apropo, stiti ce-am patit vinerea trecuta exact cand ploua torential ? mi s-a rupt stergatorul de la sofer ! va jur, s-a auzit brusc un zgomot si l-am vazut zburand de deaspura masinii. In fix 2 secunde n-am mai vazut nimic, a trebuit sa deschid geamul si sa merg cu capul afara pina am gasit un loc unde am tras pe dreapta. Nu exagerez, 5 minute am ras ca idiotul, ud pina la piele. Cum de s-a rupt ? Simplu, am dat 7 lei pe stergator. M-am gandit sa-l pun pe cel din dreapta chiar daca e mai mic si cu cel din dreapta sa merg ridicat. Dar arata foarte comic si iar am ras 5 minute. Cand s-a mai domolit ploaia, am mers la un hipermarchet din zona si mi-am luat un alt stergator. Stiti cat am stat in parcare sa-l montez ? 40 de minute, apoi m-am lasat pagubas. Oricum iesise soarele, nu mai era nevoie. Seara mi l-a pus un baiat, i-a luat doar 3 secunde. Si tot legat de masina: mi-am schimbat ventilatorul de la radiator, cred ca v-am mai zis. Faza e ca mecanicul mi-a pus un ventilator de la o duba de 3,5T, cand porneste zici ca decoleaza. Mi-e si rusine la semafor, vad astia un fiat amarat care gafaie de zici ca nu l-am scos din 160..

1, 2, 3 si: Ucraina ! mama, ce vecini misto avem ! auzi, daca i se scoala la demon (parca asa i-au zis astia la tv) sa arunce niste bombe si p’acilea ? Poate nu-l fute bine vreo moldoveanca si i se pune pata..credeti ca pateste ceva ? va spune fratili vostru: la toti le tremura chilotii, americi, germanii, anglii, nu se baga nimeni. Nu prea ai ce sa le faci, te uiti pe google maps si cand vezi cat de mare e Rusia te culci la loc. Daca se intampla treaba cu avionul in Irak, in 2 ore incepeau aliatii sa-i bombardeze, aici nu merge. Chestia ca nimeni nu prea are ce face si o baga p’aia cu diplomatia. Si revin, daca maine ne da demonu o bomba just for fun, nu i se intampla nimic. Imi mentin ideea ca marile puteri cauta o metoda de a mai reduce din populatie si incearca diverse strategii, doar doar de porneste ceva maret. Cum dracu sunt razboaie doar in zonele de cacat ale lumii ?

Comentarii ( 3 )

  1. Fiatul tau are mai multa personalitate decat pitica mea 🙂 Cand pornesc de la semafor zici ca injura pe toti din jur si demareaza cu scartaituri.

    P.S. Am I the only one who thinks „the deamon” is super hot and sexy?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top