meanwhile

Se intampla ceva interesant in viata cuiva perioada asta ? La mine e plictiseala maxima, abia am chef sa merg la frigider sa beau apa. Sunt de vreo 2 zile in bucuresti cu niste biznisuri dar nu cred ca mai rezist asa ca ma intorc la nudisti. Oricum n-am ce face aici, dubiosii cu care fac combinatii sunt plecati si ei..daca mai stau pe acasa o sa ajung sa ma uit la tv de plictiseala. Mi se pare rusinea maxima sa te uiti la tv in luna august, pina si emisiunile „live” cred ca sunt inregistrate..

Bai, azi totusi m-am uitat cateva minute la tv, eram curios cum de s-a intamplat accidentul la salina. As vrea sa discut pe subiect dar momentam ma bucur ca n-am fost acolo, chiar ne batea gandul sa mergem perioada asta. Altceva vroiam sa spun: voi i-ati vazut pe penibilii aia 2 de la vodafone care au vorbit 38 de ore non stop ? Initial n-am crezut dar dupa ce le-am vazut fetele mi-am dat seama ca se poate. Nu pot sa-mi imaginez ce poti discuta 38 de minute, dar 38 de ore ? Eu am recunoscut mai demult, sufar cu nervii. Daca ma suni si incepi cu „si..ce mai zici ?” ma enervez instantaneu. Nu suport sa vorbesc mai mult de 15-20 de secunde decat in situatii speciale: daca la capatul celalalt este o tipa cu tate mari si fund sexy care imi vorbeste murdar. Da, sincer nu cred ca m-as plictisi. De fapt, chiar am sanse sa bat recordul distrusilor alora ! dar aia 2, aia ce au discutat ? Si in 38 de ore trebuie sa si mananci ! Mi se pare extraordinar de enervant cineva sa plescaie mancare in timp ce vorbeste la telefon. Bineinteles, cu exceptia tipei sexy care poate mesteca altceva. Sau alta curiozitate: stai constipat 38 de ore sau te duci cand te trece ? Vai scumpo, ce s-a auzit ? Nimic dragule, m-am basit eu si s-a auzit cu ecou. Tu ce faci, mananci, nu ?

Ma mai enerveaza o chestie: nu pot sa sufar cand aud pe cineva „ehe..e suficient pentru ce am eu nevoie”. Se intampla la cei cu buget limitat atunci cand vor un smartphone entry level, un laptop sau un tv. E mare si ieftin ? e suficient pentru ce am eu nevoie. Dar.. ce ai tu mai precis nevoie ? stii ce face telefonul ala ? sau laptop-ul ? ca daca doar vrei sa suni, e suficient o saracie de telefon cu taste. Dar aici e jmecheria, tu nu vrei doar sa suni, tu vrei sa te si joci. Si atunci iti dai seama ca, surprinzator, nu e suficient pentru ce ai tu nevoie. Dar ssst, mergi pe burta. Cand scoate prietenul tau iphone-ul 5 si tu ai huawei de 30 de lei o bagi p’aia cu „e suficient..” in ideea ca ti-ai fi putut lua si tu iphone 5 dar nu-ti este de folos. La fel si cu tv-ul de acasa, e suficient un lcd hd ready pentru ce ai tu nevoie, ce dracu sa faci cu smart tv ? ca e si aiurea sa te scoli de pe canapea si sa te joci cu degetele pe ecran..

Bai, a patit-o soacra-mea cu telefonul dat din parnaie, stiti voi, faza cu accidentul si banii.. bulangiii suna la 2 noaptea, sa fie siguri ca te trezesc din somn si o incasezi din plin. Totusi, chiar nu inteleg cum de reusesc sa afle detalii despre familia ta, stiu nume, stiu sa imite voci, foarte suspect. Si mai e ceva: primul lucru pe care il faci este sa suni respectiva persoana, ei nu-si dau seama de treaba asta ? Daca ma suna cineva si-mi spune ca x a dat de necaz, nu e logic sa-l sun imediat pe x ? pai si daca x raspunde sucarit ca l-am trezit din somn, care sunt sansele ca parnaiasii sa scoata vreun ban din combinatie ? Sau poate o fac just for fun ? Poate a fost muie ala de Gaita, stiu ca se ocupa intr-un timp de cacaturi d’astea. Sau o fi fost Buzdugan ? Buna gluma, mi-a placut, cand se da pe post ? Voi cand muriti ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top