viata la tara

Fratili vostru s-a facut taran de cateva zile incoace. M-am integrat atat de bine in noul stil de viata incat am uitat cum e sa porti altceva decat slapi si pantaloni scurti. Sau sa-ti iei tricou pe tine cand te duci sa cumperi cola si bere. Nu fratele meu, la cumparaturi mergi la bustul gol, altfel se uita toti la tine. Seara te simti plin de praf si murdar ? se rezolva cu un lighean si putina apa incalzita peste zi la soare.

Ba, important e sa te simti bine. N-am mai fost la nudisti ca e prea aglomerat, cred ca au citit mii de oameni blog-ul asta si au venit cu totii sa-l vada pe celebrul twigg in bucile goale. Bad luck, ati venit prea tarziu. Totusi, cu un obiectiv de 200, din unghiul potrivit o sa ma vedeti in fundul curtii cand imi mai torn cate un bidon de apa. N-aveti decat sa-mi faceti poze, cu ocazia asta o sa se afle si motivul pentru care Flory nu poate sta fara mine. zic..

Ce mai e nou pe ulita ? ba.. nimic special. Ba da, niste fetite care imi ziceau acu 3, 4 ani sarumana, acum s-au facut super bucati de salivezi. Ma oftic ca in maxim 2 ani se vor marita cu niste cocalari jegosi si isi vor fute viata. Nu e nimic de ras, este drama care se intampla cam peste tot la tara. Nu prea ai ce face, asta este nivelul, asa merg treburile. Fata trebuie sa se marite cu x ca ta-su are 3 Ha de porumb. Mai e o vecina tot pe ulita, daca era din bucuresti nu cred ca se dadea jos din bmw-uri, la felul cum arata. Aici din pacate are grija de 2 puradei, sta in saracie si isi ia omor zilnic de la betivan.

Poate ca asa e normal sa se intample si anormal ceea ce vedem noi la oras. Poate ca femeia trebuie caftita, nu plimbata prin mall. Poate femeia trebuie sa aibe grija de vaci, nu sa iasa la terase. Pe cine sa judeci ? Si mai ales, daca  au acceptat acest mod de viata, cum sa le explici ca se poate si altfel ? Ele n-au cum sa stie cum e altfel, deci inseamna ca sunt fericite asa cum sunt. Sa-mi para rau pentru aia mica care s-a facut bunaciune, ca o sa aibe viata de cacat ? Pai hai sa-i schimb eu viata: divortez, o aduc la mine, o tin pe banii mei in scoala..o fut..pentru de fapt asta e problema, sa n-o futa cocalaru, dar apoi ce fac ? Ca intre timp s-a emancipat si nu mai are chef de mine. Ba chiar imi reproseaza ca i-am distrus viata, ea era fericita acolo..si barbatul vietii ei (aka cocalarul) s-a insurat cu alta. Nu koae, mai bine stau in fata portii in slapi, cu o bere in mana si ma scarpin, evident, la oo. Viata la tara trebuie sa fie frumoasa, nu complicata..

Comentarii ( 2 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top