meanwhile

Gata ? a trecut nebunia cu apa rece ? intreb, mi-e frica sa nu fiu si eu provocat ca am pus-o, se anunta mai cancer zilele astea. Pe facebook nici nu am curaj sa intru, o rog pe Flory sa se uite prima si daca e safe sa ma cheme sa vad ce mai fac prietenii mei, ce poze au urcat, ce like-uri au mai dat.. stiti voi. Apropo, a inteles cineva ca la faza cu apa rece, totul se rezuma la donatii in bani pentru diferite cauze umanitare ? Da’ ce se intampla daca se pornea isteria prin noiembire ? Si n-am vazut inca pe nimeni sa aiba coaie, in loc de apa sa puna aracet si cineva sa arunce cu fulgi si pene. Sau de ce nu incearca nimeni cu benzina ? poate are noroc..

Apropo de facebook, am o rugaminte: dragi mamici, incetati sa mai puneti poze cu copiii vostri la plaja, cu fetite in fustite si baietei in putza goala, nu faceti decat sa atrageti pedofilii spre ei. Copilul este nevinovat dar voi sunteti iresponsabili. De ce iti expui copilul pentru 3 like-uri ? de-le in mortii lor de like-uri, oricum sunt date la misto. Pune o poza cu fi-ta cand sufla in tort, cand invata sa mearga pe bicicleta sau cand a luat un premiu. Dar nu, lumea trebuie sa vada ce copil minunat ai tu. Te-ai gandit ca esti subiectiva fiind vorba de propriul tau plod ? Vai, ce copil frumos ! Vai, ce copil destept ! La asta te astepti ? Uite ca mie nu mi se pare, ba dimpotriva, parca e cam..whatever. Oricum e o generatie de copii cretini, asta e adevarul, e suficient sa stai 5 minute intr-un loc de joaca si vei vedea ca aproape nimeni nu se joaca frumos, unii urla, altii arunca cu diverse si restul se bat intre ei. Deci, de ce imi arati poze ? Auzi, da’ daca nu aveai plod, ce puneai pe facebook ? Sau ce mai scriai pe blog? tam tam ! na ca te-ai blocat. Iti spun eu, n-aveai ce sa scrii. Iar pe facebook bagai citate celebre, d’alea cu dusmanii si prostii. Si ce fericit(a) erai cand gaseai ceva ce n-a pus nimeni din prietenii tai in ultima juma de ora! Pfuai, ce greu a fost, abia am gasit ceva. Fato, mai zi-mi si mie site-uri cu poze misto, trece ziua si n-am postat nimic !

Zilele astea m-am uitat la tv mai mult pe posturi de muzica, nu mai suport sa vad crime, accidente, basisti, e prea mult. Muzica fratele meu, tambale, gaoaze, soare si mare. Koae, absolut toate clipurile sunt filmate slow motion, sa mor. Mi-am dat seama tarziu, este ? asa sunt eu, nici la scoala n-am invatat bine. Da’ ma rog, ideea e alta: ceea ce vedem acum la tv nu e muzica, e prezentare de lenjerie intima pe un fundal sonor imbecil care mai rau te enerveaza. Uite ce propun eu: sa se inventeze muzica fara muzica ! aduni 3 pizde si nelipsitul pularau care sufera dupa una din ele, le lasi in bikini si heels-uri si le pui se arunce cu privirea dintr-o parte in alta pe slow motion. In urmatorul clip il pui pe el sa fie zmardoi si ea sa planga ca proasta dupa el. Si tot asa, hit dupa hit. Si nici nu te deranjeaza la urechi..

Tot la tv, o reclama la bere mi-a deschis ochii: femeile se fut pe o bere. Cum de nu mi-am dat seama pina la varsta asta ? Si eu care credeam ca trebuie sa le scoti in oras, sa le cumperi inele, sa le saruti tandru pe clavicula si lobul urechii, how could i be soooo stupid ? Nu era mai simplu sa incerc cu o doza de bere ? Da’ cine dracu stia trucul asta ? abia acum vad ca niste baeti ne-au explicat cum sta treaba: dai fuga la buticul din colt, iei doza de citropis, te duci la fufa pe care toti prostii incearca s-o futa oferindu-i cadouri scumpe si ii arati doza de bere: succes garantat, initial se va pisa pe ea de placere apoi te va urma oriunde, inclusiv pe o schela care atarna de centrul de afaceri (vorbim de corporatiste, cele mai tari femei). Uite ca nu m-am gandit la asta, sa dai o muie la inaltime si sa te coste doar o doza de bere..asta da combinatie ! Simt ca mi-a trecut viata degeaba..

Revenind la lucruri mai serioase, am vazut 2 filme la mall:

  • deliver us from devil: o copie mult prea slaba a celebrului The Conjuring; a inceput bine apoi si-a pierdut farmecul, fiecare scena fiind previzibila si fara sa-ti transmita acea stare de suspans. Slab, nu merita
  • Hercules: da koae, super film, super actor, super actiune. Filmul are poveste, are dramatism, are tot ce-i trebuie si mai ales, e 3D. 22 de lei cheltuiti pe merit !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top