ne-au ingenunchiat !

Femeilor nu le plac barbatii carcotasi. Nu le plac barbatii care au fost raniti in dragoste, barbatii obsedati de sport, barbatii tipicari, nici macar frumuseii, cei aproape perfecti sau cei copilarosi. Femeile sunt foarte pretentioase cand cauta un mascul si atunci cand il gasesc il vor aduce in genunchi, asta e scopul lor. Hai sa va explic:

Il avem pe Gigi, proaspat casatorit. Ce face Gigi ? pai de obicei merge la servici apoi vine acasa si sta cu nevasta. S-au dus  vremurile cand pleca de la munca si se oprea direct la biliard, fotbal sau bere cu baetii, acum il asteapta nevasta acasa. In weekend nu pleci cu trenul la munte sau la peste, in weekend faci curat si mergi la shopping. Nici nu-ti dai seama cand te-a facut, iti da impresia ca asa e normal intr-o familie. Ei koae, afla ca nu e normal, ea lucreaza la ceea ce numesc eu exorcizare sau dresaj, ii apartii ei acum. Anii trec, apare bebe, trebuie sa impingi sosoiu’. Sunt sigur ca ati observat foarte multi tatici care imping carucioarele prin parcuri. Uitati-va in ochii lor, sunt ca niste lei in cusca. Ar face orice altceva decat sa impinga chestia aia pe roti. Tutele unele femei il vor admira pe el – vai, ce tatic model. Majoritatea o vor admira pe ea pentru ca, de fapt, el e opera ei. Nu exista barbat care sa strige: „simt ca tot ce-mi doresc in viata este sa imping carutul, sa fac curat si sa merg la shopping”. Nu koae, barbatii nu pot face in mod natural asa ceva. Cand ii vedeti stiti ce va asteapta. Sau, dupa caz, stiti ca nu sunteti singuri..

Hai sa presupunem ca Gigi nu se insoara, stie ce-l asteapta. Ce face Gigi ? merge la servici, apoi, probabil, iese la o bere/fotbal etc si ii compatimeste pe taticii care imping carucioare. E jmecher, el n-o sa ajunga niciodata ca fraierul ala. Buun, se face seara, Gigi e din nou acasa. Ar vrea sa dea o buca asa ca suna o prietena. Dar ce sa vezi ! prietena nu vine acasa la Gigi, stie ca vrea s-o futa, ea vrea sa se vada cu el in oras, macar se alege cu ceva. Sucarit ca nu iese asa cum vrea el, Gigi cauta o zdreanta, n-are chef de iesit. Dar si zdreanta costa. Anii trec, Gigi a obosit sa futa zdrente pe care abia le mai scoate dimineata din casa. Se gandeste totusi ca poate e momentul sa caute ceva stabil. s-a distrat destul. Se considera destul de istet sa-si gaseasca o femeie asa cum vrea el, dispusa sa-i spele chilotii si sa-i faca mancare. Chestia cu sexul se subintelege. Dar Gigi a trecut de 30 de ani, are inceput de chelie, ceva burta si un caracter greu de tolerat. Nu-mi fac griji, sigur gaseste el o femeie care sa-l trimita direct la impins sosoiu. Pai ce, credeti ca aia e proasta ? De ce s-ar combina cu el daca nu pentru plod ? Disperat, cu principii si spre 40 de ani, Gigi isi da seama ca nu a facut alegerea corecta si fuge in bratele unei divortate, cu plod la liceu. Big mistake ! Batran, chel si cu burta, Gigi impinge din nou caruciorul la 40 de ani, spre rasul tuturor care il considera un cretin. Nu, Gigi nu e cretin, Gigi e propria lui victima. A incercat sa fenteze sistemul si si-a furat-o cel mai rau dintre toti. N-ai cum sa scapi, femeile ne-au ingenunchiat. Accepti si s-ar putea sa-ti fie bine sau lupta si vei pierde. You can’t escape the fate..

Comentarii ( 2 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top