2015 se anunta nashpa

A inceput prost, sunt curios cum se termina, daca se termina. Meteoritul ala de acu cateva seri daca nu exploda in atmosfera ne trimitea direct in evul mediu, sa-mi bag pl. Nu la modul ala,  ma refer la faptul ca lumea intra in panica si ajungeam sa ne dam in cap pentru mancare, pe sistem „vine sfarsitul lumii” si trebuie sa-mi fac provizii. Lumea cumpara mancare in disperare, uitati-va ce e in magazine si o sa intelegeti ca nu e gluma. Sau cand se da ceva gratis ori tigai la oferta sau orice altceva..bataie in toata regula. Pai daca vine o nenorocire peste noi si se opresc tirurile cu haleala in vama, cate zile supravietuim ?

Ma bag si eu ca musca’n lapte si imi permit sa spun 2 vorbe despre atentatul din Paris. E cumplit ce s-a intamplat dar ce facea Charlie nu era deloc funny, era la limita absurdului. Si mai e o chestie: cand stii ca aia sunt fanatici poate ca nu e bine sa ii iei la misto. Din cate am inteles, Basescu a interzis sa se publice asa ceva la noi, poate ca asta e motivul pentru care ne-au lasat in viata. Nu koae, nu te pui cu fanaticii, asa cum nu te pui cu ala care are un pistol sau un cutit in mana. Daca tii la viata ta..

Revin la probleme cotidiene. Ba, pentru majoritatea a inceput prost 2015, asa mi se pare. Am vorbit cu x, era sucarit ca trebuie sa-si caute de lucru; am vorbit cu y – sucarit ca nu-i merge treaba. Ma duc la soacra-mea – sucarita din cine stie ce motive, o sun pe maica-mea – sucarita si ea din alte motive. Nu mai spun ca la cat de cancer e afara o sa ne vina facturi la caldura de 3 ori mai mari. Pai..ce facusi bre, daduram banii degeaba pe moet ?

Comentarii ( 2 )

  1. Ce facea Charlie nu era satira, era batjocura. Ce vroiam de fapt sa spun e ca ar trebui sa fim rezervati, e plin de arabi si aici. O bomba la metrou ne-ar da viata complet peste cap, think about it..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top