meanwhile

Urasc povestitorii fara haz. Vi s-a intamplat sa va vedeti cu cineva, sa va intrebe banalul „ce mai faci”, sa-i raspunzi clasicul „bine” si apoi sa-ti turuie despre lucruri atat de plictisitoare incat iti vine sa-l injuri de morti?  Nu numai ca ce iti povesteste e ingrozitor de neinteresant, mai e si prost narator. Atat de prost incat daca se apuca sa-ti povesteasca ca si el face bine, va trece de la nave spatiale la durerea de genunchi. Exista vreo legatura intre cele 2 ? Bineinteles ca nu, doar in mintea lui. De ce trebuie sa ascult asa ceva ? Nu trebuie, tot ce trebuie e sa scot mobilul din buzunar, pe sistem ca ma suna cineva. Sau sa par grabit si vorbim cu alta ocazie, in caz contrar risc sa-mi fut ziua. De ce vor oare toti sa para interesanti ? Nu le ajunge facebooku? N-au rude, familie ? Nu koae, nu e de asta, oamenii astia sunt pur si simplu prosti si dupa cum se stie, prostul trebuie sa se remarce in orice situatie. Trist e ca sunt multi, poate prea multi. Ma uit la mine pe facebook, din 70 de prieteni din lista am dat unfollow la 50. Unul ma bombarda cu citate celebre, altul cu poptamas, altul cu radufconstantinescu, altii m-au exasperat cu poze cu plozi. Dar nu ei sunt de vina, eu sunt de vina, le-am dat apa la moara. Nu koae, cel mai bine e sa ma stie sociopat, nebun sau mitocan, in fond e treaba lor cum vor sa-mi spuna. Prefer asa decat sa-mi blestem ziua in care ne-am cunoscut. Nu vreau sa stiu ce faci, nu ma intereseaza nimic altceva decat daca ma scoti la o bere sau la femei. Ceea ce nu se intampla niciodata..

Mi-am luat-o rau de tot. De ceva vreme tot aud prin casa, in special seara si dimineata un „ham”. M-am tot intrebat, ma ce mortii ma-sii o fi ? Si-o fi luat vecinu caine ? Dar nu i-am vazut niciodata potaia. Sau poate calca pe vreo jucarie care face ham ? Atat de tampit si de chior sa fie sa nu vada jucaria? Dar stai ca vecinul n-are nici copil nici caine, deci de unde se aude ? si  de ce se aude asa de tare de parca ar fi langa mine ? Ieri, dupa luni de zile am aflat misterul! „ham-ul” se auzea din telefon, mi-a instalat fi-mea un joc cu un cutu pe care il apuca ba foamea, ba vrea sa se pise. E funny ca stateam la birou, cu telefonul langa mine si eu nu-mi dadeam seama ca de acolo se aude. Apoi o aud pe fi-mea care butona plictisita la tableta: tati, vezi ca ii e foame lu’ tokin’ Tom. Omg..

Apropo  de fii-mea, ma bucur ca a mai crescut, se simte diferenta fata de acu 1 an cand era tare dezamagita ca nu are si ea ochii albastri ca personajele ei preferate precum Bloom sau spioancele. Acum nu-i mai pasa, e fericita ca are ochii caprui la fel ca Tori Vega sau Carly (see nickelodeon for more info).

Ma vad zilele trcute cu X. Ia zi bai X, ce mai stii de Y ? Pff, Y si-a facut magazin online de tzoale, vinde de rupe [..] Ma rog, restul discutiei e total neinteresant. Ce face ma Y, vinde in disperare tzoale aduse de afara ? Si-a facut el singur magazin online ? Bai tata, am pene pe spate ? nu pe bune acu, cum reuseste sa aibe vanzare un site obscur de 2 luni vechime, prost facut si fara sa fie vizibil in goagal ? Dar cum vinde ? Cui ? Si mai ales, ce vinde ? Ca si daca vad trening nike cu 20 de lei parca n-as cumpara, sigur e chinezarie. Dar daca e 500 de lei ? ba, nici asa, daca e tot chinezarie si i s-a umflat pretul ? Dar daca il iau si nu-mi vine bine ? Sau daca fac plata online si treningul nu mai vine deloc ? Deci, ce si cui vinde „de rupe” ? Apoi m-am lamurit, trebuia sa aflu! Intri pe site, alegi un trening ciumeg si dai comanda. Apoi, dupa ce iti dai seama ca formularul de comanda nu e functional te duci la pagina de contact unde speri sa gasesti un telefon. Practic, te rogi sa Y sa-i faci vanzare si daca chiar iti raspunde sictirit la telefon iti va spune ca treningul pe care ai pus ochii nu mai e pe stoc. Sanchi, nici n-a fost vreodata. Dar daca il vrei musai, fa tu matale placa in avans si iti vine „la comanda” in 2-3 saptamani. Dar ca sa ajungi aici trebuie sa stii de existenta respectivului site, lucru aproape imposibil. Sau poti sa mergi la mall si sa-ti cumperi chiar tu treningul care iti place, pe alese. Wow! Y, chiar ai dat lovitura bro!

Comentarii ( 5 )

  1. Bai uska, io presupun ca în general oamenii ăștia nu au o personalitate și o coloana vertebrala, trăiesc într-o mizerie de iluzie optica virtuala în care își imaginează ca ei ar fi în mijlocu’ dodoastei. Tocmai de aia, ei simt nevoia acuta de a epata prin orice: telefon, mașina, FB și discuții ce par interesante. Tocmai pentru ca sînt mult prea prosti sa realizeze ca sînt doar niște oameni normali și neinteresanți.
    –––––––––––––––––
    Si eu sînt doar un om normal și neinteresant, sînt foarte conștient de asta și nu ma interesează sa arat lumii ceea ce nu sînt! Prefer sa fiu invizibil, dar nu bou!

  2. Uska, si eu le am pe ale mele dar cum ar fi sa ma vad cu tine dupa atata timp si sa incep sa-ti povestesc despre prietena lui fi-mea care are 6 ani si vrea sa-si faca ziua la mec? Spune-mi daca te intereseaza, poate nu-mi dau eu seama..

    Ty, poti sa stai linistita, n-o sa-ti dau unfollow nici daca iti tatuezi pe brat poptamas forever 😉

  3. Oamenii sînt plictisitori și aroganți. Este extrem de rar sa găsești pe cineva cu care sa poți discuta liber diferite subiecte fără timpi morți, și în același timp sa găsești interesant subiectul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top