si.. de cate ori faceti sex ?

Vazusem o emisiune parca pe bbc, nu mai stiu exact, o reporterita intreba pe strada aleatoriu „de cate ori / cand ai facut sex ultima oara”. Manca-ti-as, se fut oamenii intr-o veselie! cel mai „prost” era unu care futuse ultima oara in urma cu 2 saptamani, restul de cel putin 2, 3 ori/saptamana dar au fost si cativa care fac sex zilnic. Asta se intampla la englezi, dar sunt sigur ca si la noi, daca ii intrebi, toti stau la fel de bine, poate chiar mai bine pentru ca noi avem femei mistoace. Asa e koae, avem femei dar, ca un paradox, ele nu se fut. Cel putin nu cu tine ci mai degraba cu un englez plin de bani.

Acum, serios vorbind, faptul ca esti intr-o relatie, ai gagica, esti casatorit etc, nu inseamna ca si primesti asa cum ai vrea tu. Femeia e pe toane, cel mai de cacat lucru care i s-a intamplat in ziua respectiva i-a inghetat libidoul. Bad luck, nu futi. Nici florile nu te salveaza, nici cadourile, nici faptul ca speli tu vasele, n-o vezi si pace. Femeia, daca vrea sa se simta bine, nu vrea sex asa cum vrem noi, vrea sa stea relaxata la tv, laptop, sa zaca in pat cu ceva bun de rontait, sa-i spui ca o iubesti si s-o iei in brate, sunt multe moduri care o fac fericita. Mai ales dupa o anumita varsta, sa zicem 30. D’aia e bine sa futi orice prinzi cat esti tanar, or sa vina si vremuri de cacao. Cand ii mai vezi pe unii ca fac nazuri, ca aia e grasa, aia n-are tate.. tati, te lasa s-o futi ? fute-o si gata, maine gasesti tu ceva sa va despartiti amiabil. Nu, sa nu ai remuscari, i-ai facut un bine. Gandeste-te ca daca nu erai tu era altul pentru ca, asa cum probabil stiti, femeia te alege pe tine, rar se intampla invers.

De dragul subiectului, sa zicem ca ai o gagica/nevasta care nu te refuza niciodata, ba chiar ea trage de tine, seara de seara. Thanks but no thanks! Nu mai sunt interesat, am fost cand aveam 20 de ani. Nu merge sa futi zi de zi, iti piere cheful, concentrarea, esti obosit si te rogi de el sa stea drept. Pur si simplu nu merge koae, uitati-va (daca mai poate cineva) la o scena de film porno din 2014 si la o scena dintr-un film de dragoste in care cei 2 se saruta, s-ar putea ca scena sarutului sa fie mult mai emotionanta. In cazul meu, emotia si nu actul in sine face totul mult mai intens, din acest motiv prefer s-o fac mai rar dar mai stilat, ca sa zic asa. Puteti sa radeti cat vreti de mine, ca sunt nefutut, ca fraiere, ca alea alea, eu nu ma supar. Pentru ca stiu ca desi o fac mai rar, tot o fac mai des ca multi care spun ca o fac des dar o fac mai rar. Voi cum stati ? de fapt stiu..

Comentarii ( 9 )

  1. Sincer… Uneori o data pe saptamana, alteori de 3-4 ori pe saptamana. Per total nu de destule ori pe cat as vrea. De mai multe ori jobul imi f*te cheful decat eu pe…

  2. A nu se intelege ca dupa o anumita varsta nu-ti mai arde, ba din contra. E oarecum normal sa nu mai functionezi ca la 20 de ani, sa zicem doar ca treci la un alt nivel, mult mai interesant. Dar na, nu stiu daca e valabil pt toata lumea..

  3. Ea e femeie, oricum nu se pune. Ele fac când vor(şi cu cine vor, de cele mai multe ori). Să nu se înţeleagă că noi nu vrem când facem, ci că nu facem când vrem.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top