meanwhile

Toata Romanica se uita la supermodels pe canal D, inclusiv fratili vostru. Ba, dar toti! Nu pentru ca ar fi ceva de emisiune, ci pentru ca pur si simplu nu ai altceva ce sa vezi la tv. Mai poate cineva sa se uite la Gadea ? la aceleasi filme pe de pro ? Asa ziceam si eu. So, ce ziceti de emisiune, aveti favoriti ? Hai, sa nu va aud ca nu va uitati ca nu va cred. Mie de exemplu nu-mi place de nicio zdreanta, nu sunt pe gustul meu. Si nu numai asta, frate, sunt boccii rau de tot! In afara de faptul ca sunt inalte si slabe, sunt foarte urate manca-ti-as. Am remarcat totusi ca tipul ala  inalt, Dan, este cu multe clase peste toti de acolo. Si arata si foarte bine, deci el ar trebui sa castige. Zdrentele insa..plm, basini si atat. Va spune batranul Twigg o vorba: poate ca aratati bine imbracate dar nu sunteti bune dezbracate..

Ba, cica se vinde tocmai.ro sau s-a vandut deja, pe multe milioane de parai. Cand imi face si mie cineva o oferta pentru anuntulbucuresti ? Ca sa mor daca vad vreun avantaj, in afara de cheltuieli cu hostingul si pierdere de timp cu update-uri & stuff, nu vad nimic. Apropo, am o curiozitate: daca toata lumea „vinde” pe tocmai (si pe olx), cine sunt cumparatorii ? E o intrebare logica, chiar nu cunosc pe nimeri care a cumparat ceva vreodata de la mica publicitate. Sau nu ma invart eu in astfel de anturaje de combinatori.

Toata lumea vorbeste de razboi, se fac speculatii, analize, dezbateri. Miza ? un petec de pamant care nu ne priveste. Ce chestie, milioane de oameni prefera sa moara pentru acel pamant in timp ce noi nu stim cum sa scapam de el si sa-l vindem. Din punctul meu de vedere si probabil al multora, singurul motiv pentru care mi-as risca viata sau as merge la razboi ar fi pentru familia mea. In rest ma doare fix in cur, nu mai suntem pe vremea Glanetasului. Faza tare cu socra-miu, il stiti ca am mai vorbit de el. Cica: „noi, daca intram in razboi cu rusii, ii facem praf. Pai daca dam drumu la laserul ala ii radem de pe fata pamantului. Plus ca noi avem armament modern, n-au nicio sansa in fata noastra”. Va spun sincer ca cu greu ma abtineam sa nu rad. In primul rand, care „noi” ? ca nu pleaca nici dracu la razboi, emigram cu milioanele in caz de ceva. Care armament ? Tab-urile alea care nu functioneaza nici o ora, cat tine o parada ? 1, 2, 3 si: muhahahaha

Comentarii ( 7 )

  1. Bã io am cumpărat ceva de pe OLX și Okazii. De fapt io am contactat vînzătoru’ și apoi taică-miu l-a sunat și a cumpărat produsele. Da, de 2 ori chiar…și mai am de gînd sa cumpăr ceva. 🙂

  2. toata lumea ii plina de entuziasm si curaj.
    pina le-or cadea primele bombe in capatina. in capatina lor si a copiilor lor, ca bomba, din nefericire, nu alege.

    io am cumparat filme bluray 3D sigilate. si cind spun sigilate spun neatinse ca ma si intreb de unde penisu meu le cumpara astia de le dau la un sfert din pretul oricarui magazin de profil?

  3. Nu sunt chiar originale, sunt facute pe la rusi daca nu ma insel. Prinsesem si eu un fir acu vro 15-20 de ani, jucam jocuri originale care inca nu erau lansate oficial deci nu aparusera pe piata. Nu mai zic de muzica..

  4. chiar nu ma deranjeaza pe unde sunt facute. ma doare in partile median centrale ca nu stiu ce film nu are incasari de miliarde de dolari!
    exact ca windosu. bill gates nu mai are loc prin banci unde sa-si depuna paraiu dar tot o stiva de bani imi cere pe stiftu asta de windows!
    prost cine da nu cine cere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top