Unde ne sunt „charlistii” ?

Mai stiti ceva de ei ? Cum adica nu stiti cine sunt, pe ce lume traiti ? Sunt acei oameni care umblau acum vreo luna cu niste hartii A4 pe la metrou si se credeau foarte interesanti. Ce mai stiti de ei ? Banuiesc ca sunt in continuare dedicati cauzei respective, lupta pentru libertatea presei, tin conferinte & stuff si cel mai important – sunt gata sa-si dea propria lor viata pentru..aaa…ma rog, ei stiu mai bine. Exact cum e si fatuca din poza (respect!), pare ca si-a gasit drumul in viata. Mi-ar placea sa fiu si eu atat de puternic psihic, sa fiu dispus sa iau niste gloante in cap pentru niste caricaturi de cacat la care nici dracu nu rade. Dar..nu am putere, sunt las si n-as vrea sa mor ca prostu, ma fut in caricaturile lor. So, charlistilor, ce mai faceti manca-v-as ? De fapt pe cine incerc sa pacalesc ? Ei nu exista, n-au existat niciodata. A fost o caterinca de moment, destul de macabra avand in vedere ca moartea unora a fost motiv de distractie. Ati vazut la stiri cum i-au executat pe muncitorii aia din Libia ? Ei gagico, cam asta inseamna hartia aia cu care defilai, ca esti dispusa sa mori. Ca esti gata sa renunti la prieteni, familie, berea din centrul istoric, cluburile de noapte, asta inseamna acea hartie. Acum te mai intreb o data: ai vazut cum au murit muncitorii aia ? think about it..

Comentarii ( 7 )

  1. Faza e ca sunt unii atat de disperati sa iasa in evidenta incat nu realizeaza la ce se expun si li se pare totul o gluma. Pina intr-o zi..

  2. :))))))

    bai, baiete. sincer acuma:

    te risipesti in anonimat. le zici atat de bine, incat nici eu nu as putea sa le zic asa si crede-ma ca nimeni nu uraste mai mult gama asta pe care tu o critici ca mine!

    5 ca tine in presa, intr-o gazeta separata de sforile politice si presa renaste! Zau.

    Desi problema se pune atunci cine o cumpara? Poporul ala de capre si decapitati?

    Dar macar renaste presa… Sa te fi nascut in America, coaie, tu erai ala din interviul lui Nixon care punea intrebarile

  3. Merci de aprecieri bro dar prefer anonimatul pentru ca blogul asta e scris de cineva nu foarte destept dar citit de oameni destepti. Daca te-ai uitat peste postari de-a lungul anilor, ai vazut ca am fost intr-un permanent conflict cu printese, zeite, emigranti si altii cu care n-am nimic de impartit. Oamenii reactioneaza urat cand ai o parere diferita sau cand nu ii pupi in cur.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top