some..health problems

Trece fratili vostru prin momente de cacao. Sunt in mijlocul unei colici renale, adica pietre la rinichi. M-a luat manca-ti-as o durere sambata noapte de am sarit din pat si de atunci stau mai mult prin spitale. Poate ca unii ati avut – stiti cum e. Cei ce n-ati avut va spun eu: durerile + starile de voma iti pun capac, nu mai esti om. Ieri dupamasa am reusit sa mananc prima oara dupa atatea zile, mi-au schimbat baetii tratamentul, din pastile m-au trecut pe injectii in buci si cat de cat ma simt mai bine.

So, cum am facut pietre la rinichi ? Apa beau suficient, sucuri – doar ocazional un pahar de cola, dimneata un paharel de lapte..nu cred ca e legat de astea. Nu prea beau bere, cica ar ajuta. Ma rog, nici nu conteaza, ideea e sa scap de ea. Variante sunt 2: daca nu e mai mare de cativa mm o pot elimina natural in urmatoarele zile, daca nu – operatie. Din ce mi-au zis doctorii, lucrurile stau cam asa: cat a stat in rinchi, nu am avut nicio problema, cand s-a miscat si a luat-o la vale s-a declansat durerea. Adica puteti avea pietre si sa nu stiti de ele pentru ca nu dor, doar cand se misca apar durerile.

Per total e sucks rau de tot. Bine ca nu m-a apucat in drum spre mare sau cine stie prin ce locuri. Viata asta incepe sa semene cu un trailer de film naspa, iti arata doar scenele misto. Pina acum aveam impresia ca o viata echilibrata, fara abuzuri, fara alcool, tigari etc, iti garanteaza liniste cel putin pina la 60 de ani. De unde, nici n-am facut 40 si am luat-o in freza. Si mai e ceva: spitalele sunt arhipline, oricat de rau te simti – astepti pina iti vine randul, uneori cu orele. Sau poti merge la privat, 1300 Euro operatia si in 2 ore pleci vindecat..

Comentarii ( 6 )

  1. Nasol prin ce treci! Sper sa scapi cat mai repede si cat mai painless posibil.
    Pe mine nu ma tenteaza healthy life style ca un accident nu tine cont de asta. De ce sa ma chinui? Mai bine ma bucur de ce-mi face placere.

  2. merci Ty. Cred ca dupa 40 de ani cam fiecare intra in reparatii, omul nu e nemuritor. Dar probabil ai sanse mai mari sa te vindeci daca ai un mod de viata „healty”. Stiu pe cineva care are cancer pulmonar in ultima faza, a fumat 40 de ani si n-a avut nimic, ba din contra le spunea tuturor care erau impotriva fumatului ca „tigarile nu fac rau, fumez de o viata si n-am nimic”. Pina intr-o zi..

  3. Nasol Uska. Sper sa treaca rpd si fara dureri.

    Aia cu un mod de viata sanatos e bine, dar sint multi alti factori care influenteaza viata. Stresu’ ar fi principala cauza a declansarii bolilor in ziua de azi. Mai e mediu’…logic ca un mediu poluat e nasol si influenteaza. Hidratarea alt factor de care omul in general nu prea tine seama. PLM…zic io.

  4. Exact Uska, sunt atat de multi factori care ne fac rau incat pare nebunie curata sa mai ai si o viata plina de vicii. Poluare, mancare, stress, nu exista decat un singur raspuns pentru batranete: cancer. Pina si banalii covrigei sunt stropiti cu o solutie pe baza de soda caustica, ce pretentii sa mai ai la mezeluri, dulciuri, sucuri..
    Asa cum am zis mai sus, cat esti tanar n-ai nicio treaba, te gandesti ca vei fi in cei 10% feriti de astfel de probleme. Pina intr-o zi.. 🙁
    fmm viata

  5. crocoricozaur

    sa te faci bine si sa revii in forta!

    nu-ti zic sanatate multa, ca e o prostie. ce-ti zic e sa ai grija la bolile alea de spital.

  6. multumesc de incurajari. Aparent am scapat de pietre, daca nu cumva o mai fi vreuna blocata pe undeva si nu o simt. Dar am dat in altceva, posibil gastrita, de la medicamente si antibiotice luate pe nemancate. Rau e sa fii bolnav, sa-mi bag pl..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top