meanwhile

Ati vazut ce era aseara la coaie Madalin aka wowbiz ? ati ghicit! aceiasi tigani de saptamana trecuta. Incep sa cred ca cetateni simpli, dupa ce ies de la serviciu, se strang cu miile in fata la canal D si striga in disperare „vrem sa vedem tigani la wowbiz”, „nu ne rapiti micile bucurii” etc. Este singura explicatie pertinenta. La coaie Capatos n-am avut curaj sa ma uit din motive usor de inteles. Uneori ma intreb cum ar fi sa dispar vreo 10 ani, sa nu stiu nimic de romanica si apoi sa vin si sa ma minunez de schimbari. Dar oare ce s-ar putea schimba ? in primul rand aerul va fi irespirabil de la praf si noxe. Oricum este deja aproape irespirabil. Padurile vor fi demult taiate, autostrazile vor fi in continuare doar pe hartii, o sa am mega image in scara blocului. La tv vor fi 2 tipuri de programe: politica unde se va cere demisia celui de-al 423-lea prim-ministru din ultimii 10 ani si programele cu si pentru tigani care probabil vor fi majoritari. Voi cum vedeti viitorul ?

Habar n-am daca am scapat de pietre, sa mor. Ma simt bine, aparent le-am eliminat natural dar exista sansa ca ele sa fie blocate in continuare pe undeva pe traseu si sa nu le simt. Cu cati am vorbit, la fiecare s-a manifestat diferit: pe x l-a tinut 2 luni, pe y 6 luni etc. Pe mine m-a tinut 2 saptamani, nici nu stiu ce sa cred. De ieri am inceput sa-i dau cu bere, sper sa n-o dau in extrema cealalta, de frica pietrelor sa ajung trotilator. Apropo, mi-am adus aminte, intr-o zi cand ma simteam rau am chemat salvarea, cred ca era 11 dimineata. Stiti la cat ne-au sunat sa ne spuna ca sunt pe drum ? la 5 dupamasa! cica au sute de apeluri si sunt doar cateva salvari. Daca la fiecare sta minim 15 minute..nu te mai salveaza nimeni. E bine ca avem multe biserici, macar are cine sa te ingroape..

Maine cred ca ma car la mare. Nu la bulgari, nu la greci, colea la romani. Am obosit coaie, imi gasesc un loc mai retras pe un sezlong, imi iau hamsie cu lamaie si bere si ma uit la valuri. E prea multa zapaceala cu plecatul afara si cu copil ne-am jurat ca nu mai plecam. Una e sa te urci cu nevasta in masina si sa conduci o zi intreaga si alta e sa ai in spate pe cineva care te zapaceste cu „m-am plictisiiiiit”. Asa ca m-am decis: Costinesti sa fie! acolo avem amintiri, acolo am prieteni, acolo e o carciuma unde se mananca fabulos. revin cu detalii..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top