(nu) faceti ca mine

plm, am fost la mare. Dupa aproape o saptamana de amanari, am burdusit masina cu haine si diverse chestii (a se intelege jumatate de bucatarie) si ne-am dus asa cum am stabilit initial, in Costinesti. Bai fratele meu, ce dracu a fost in capul meu ? Bine, am ales Costinesti de dragul amintirilor, cand o combinam pe Flory cu vrajeala si hamsie pe malul marii. Ma rog, ne-am luat teapa, s-a ales praful de statiune. S-a construit enorm si haotic dar turisti nema. Distractie nema, localuri deschise – nema. Plaja de cacao, fix in mijloc a aparut un bar care nefiind racordat la curent era alimentat de un generator care facea un zgomot cumplit. Am rezistat doar 2 zile, majoritatea timpului l-am petrecut prin Mamaia si alte locuri. Apropo, sa nu uit: ce mila mi-a fost de delfinii de la delfinariu! N-aveau chef de nimic, prea multa galagie, prea multi copii si agitatie, nu merita sa irositi 50 de lei, luati-o ca un sfat prietenesc. In fine, sa nu se aleaga praful de tot concediul, ne-am carat in 2 Mai si ne-am cazat intr-un hotel pe plaja. Alta viata coaie! camera misto, haleala misto, plaja misto la 10m de hotel. Deci, ce-am cautat noi in Costinesti, amintiri ? my ass, era sa divortam..

Acu e fratili vostru la tara. Nu merge frate sa stai mai mult de 4, 5 zile la soare, ti se taie. Plus ca s-a umplut de turisti galagiosi cu copii tembeli care plang, urla si alearga pe langa tine. Din ditai plaja, fix langa mine v-ati gasit sa va puneti cearceaful manca-mi-ati coili. Sau ati vazut-o pe nevasta-mea ca are cur misto si ce v-ati gandit, las ca e bine, nu se vede pe sub ochelari unde ma uit. Perversii dracu..

Cum spuneam, suntem la tara si probabil mai stam cateva zile. N-am ce face la Bucuresti, se reabiliteaza blocul si prefer sa fiu oriunde e putina liniste decat sa aud bormasini 12 ore/zi. Bine, ar mai fi o susta, daca rezist pina la sfarsitul saptamaii viitoare, cica ar fi un spectacol p’aciela, miss tineret sau asa ceva. Bikini ? sign me in !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top