meanwhile

Sunt singurul care crede ca ciobanul Ghita e fumat, basit si extraordinar de enervant ? Si in caz ca sunt singurul, sa va mai spun una: sunt de asemenea, singurul om de pe planeta care habar n-are despre ce dracu e vorba in game of trones. N-am vazut nici macar trailer-ul, n-am citit nici cartea. Stiu, o sa ziceti „coaie..pina aici”, daca n-ai citit cartea – nu mai intram pe blogul tau. Vai, va rog io mult sa nu plecati.. uite, nu promit dar fac tot posibilul ca daca apuc 60 de ani, varsta la care cel putin teoretic ar trebui sa am mai mult timp liber, o sa incerc s-o citesc. Pina atunci, nici nu stiti cat ma bucur ca n-am intrat in aceiasi gasca cu Ghita, si el mare fan GoT dupa cum se vede in reclame.Dar mai ales pentru ca branza de Sibiu – nu prea e de Sibiu. V-am mai zis, taica-miu si-a luat o casa la vreo 30km intr-un sat vai mortii lui. Ma rog, s-a dus intr-o zi prin piata obor si ce sa vezi.. un localnic de la el vindea branza de Sibiu my ass. Nu zic, branza e ok dar nu e de Sibiu, e de Calarasi. Si parca am mai multa incredere in asta decat in Ghita care este foarte preocupat de tehnologie. Tipic pentru Romania, cu cat esti mai taran – cu atat mai emancipat. Cu cat esti mai amarat – cu atat dai muzica mai tare. Cu cat esti mai rupt in cur – cu atat iti cumperi masina mai bengoasa. Cu cat esti mai nenorocit – cu atat iti agati mai multe cruciulite de parbriz. Tara pizdii..

Ziceam adineaori ceva de citit carti. Din punctul meu de vedere, cel putin acum, mie imi este imposibil sa-mi gasesc timp de citit. De exemplu aseara, fi-mea si nevsta-mea erau afara, eu tocmai mancasem, n-aveam chef de tv nici sa deschid pc-ul intel core I7 a 4-a generatie, cu 16 giga ram, placa video anti-radeon, carcasa chieftec si sursa modulara de..cat vrea muschiu ei ca duce fara numar. Asa, vorbeam despre citit: era momentul perfect sa citesc, in casa liniste, mancat, baut, masuta de cafea din sufragerie plina tot felul de chestii de citit: reviste de kaufland, lidl, chiar si un avon. Cand sa citesc – suna telefonul: „coaie, am pus-o, a iesit din calculator fum si nu se mai aprinde. Traiasca familia ta, vino pina la mine ca sunt terminat „. Ce puteam sa fac, sa-i spun omului ca sunt la ora de beletristica ? Nici atat de caine nu pot sa fiu. M-am intors de la el la 11. Poate azi sa fiu mai norocos ? Slabe sanse, diseara am de taiat orasul in 2 tre sa iau pe cineva de undeva. Daca eram carnat spuneam ca merg pina la aeroport ca vine o ruda din state, oricum nu verifica nimeni. Dadeam si checkin la misto. Dar nu e de aeroport, e altceva si dupa cum stiti, n-am aer conditionat in masina. O sa vin acasa fiert, numai de citit n-o sa-mi arda. Cum spuneam, dupa 60..

M-am facut de cacao. Ati fost in megamall ? Am glumit, sigur ati fost, toata romania a fost. Dar in wc-uri ati fost ? Well, n-am stiut cum dracu curge mizeri aia de sapun daca vrei sa te speli pe maini. Am tras de fierul ala de era sa-l scot cu totul, am incercat sa-l ridic, sa-l las in jos, sa-l imping, n-a merg coaie. Un tip care se spala la chiuveta alaturata, dupa ce m-a lasat sa ma lupt secunde bune, cica: vezi ca ala nu merge, vino la asta si nu trebuie sa faci nimic, pui mana si curge singur. Vai de plm! am si fire de par alb in cap. Sa-mi bag pl, puneti instructiuni manca-v-as ca nu va costa o coala de A4. Daca fiecare mall are propriul sistem, le iau si eu pe rand pina nimeresc..

Stiti cu totii promo-ul ala de la tv cu „pentru sanatatea dvs. consumati fructe si legume”. Este incomplet, varianta oficiala este: „stai bine cu sanatatea ? atunci consuma fructe si legume, din import daca se poate”. Am acasa 2 rosii turcesti cumparate prin luna mai, la misto. Suntem in mijlocul lui iulie si ele sunt inca tari. Alaturi am cosul cu rosii de la taica-miu, mi le-a adus acu 3 zile si au inceput deja sa se strice. You get the point..

Comentarii ( 3 )

  1. Nu esti singurul cu GoT. Si as mai adauga si ala cu inelele, si Harry fumatul si foarte multe in directia aia. It’s a mainstream movie, not for me. Si nici la megamall n-am fost. And I’m a chick!
    Iar muzica data tare in masina… o fac! Ca sa nu aud toti prostii cum injura si claxoneaza. Asa ca daca aude cineva venind din departare cu Doors, Nirvana, Prodigy, Rammstein sau altceva de genul, make space, there’s a blonde driving :)))

  2. Legat de chestia cu muzica in masina: imi povestea un tip care avea o toyota celica de vanzare dar cu sistemul audio defect, 2 luni s-a chinuit s-o vanda si nimic, veveau baetii s-o vada si plecau la modul „ma mai gandesc”. Apoi a avut o revelatie, a reparat sistemul audio astfel incat sa porneasca automat la maxim cand bagi cheia in contact. A vandut-o la primul venit :))

    P.S. mai rar sa auzi din masini nirvana sau rammstein. Chiar imposibil as zice..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top