meanwhile

Incep cu un mesaj pentru proastele care pun botul si inghit nemestecat orice cacat care il vad pe net: printesa nu divorteaza, calmati-va si dati-va’n spume de proaste ca ati umplut netul de share-uri pline de panica. Aia nu e proasta (ca voi) sa divorteze, a aruncat o postare la misto in cautare de trafic & stuff. Nu mai pot coaie, zilnic dau eject la cate un „friend” din lista, plm. Bai, atat de rau ne-a indobitocit netul incat am ajuns sa-mi fie rusine ca am asemenea cunostinte. Nu zic ca eu sunt destept dar macar nu ma bag in seama aiurea, scriu aici si nu stresez sau oblig pe nimeni sa citeasca. Zilnic poze cu plozi, zilnic poze din eforie si share-uri de cacat care imi provoaca doar nervi.  Ma ia groaza ca incepe scoala, tineti-va bine in perioada 15 – 30 septembrie ca o sa puta de poze cu plozi in prima zi de scoala ca de altceva nu suntem in stare.

V-am zis ca mi-au pus proprie pe carduri de vreo 700 lei pentru acea blestemata rovinieta inventata in 2011, la 3 dimineata pe A2. Le-am cerut dovada si m-au trimis la plimbare la modul „ne pisam pe tine, sclavule”. Futu-va’n gat de jeguri umane, nu stiti decat sa luati, sa furati, sa faceti rau si sa va doara in pula. Noi, romanii, astia care ne ambitionam din varii motive sa traim aici, vom muri nu de batranete asa cum e normal, ci de ura si dusmanie, de inima rea mai bine zis. Cand vezi ca toti vor sa-ti faca rau, direct sau indirect – e doar o chestiune de timp pina te imbolnavesti. Cica suntem pe primul loc la infarcturi, la boli cronice, la tot ce e mai rau pe lume, uite si de ce. Apropo de boli, mi-a aparut de vrun an incoa un cucui in cap, cica ii zice chist sebaceu, aka o bula de grasime sub piele de la un fir de par. S-a dus fratili vostru la un doctor – da coaie, te rezolv pe loc, te costa 5 milioane. Sa-mi bag pl, nu-i prea mult pentru un cucui ? Multumesc dar lasa ca merg in alta parte. In alta parte ghici ce: trebuie consultatie de 150 lei apoi analize tot pe bani, diverse examinari – ati ghicit, tot pe bani apoi mai vedem. Ce va spuneam eu de spitalele particulare, fute-m-as in ele ? Singurul lor scop e sa-ti ia banii pe consultatii si analize, mai vedem pina la operatie. Nu era mai simplu sa ma vada un doctor 10 secunde si sa-mi spuna cat costa ? Ba da dar alea 10 secunde se considera consultatie de 150 lei. Nu sunt prosti, trebuie sa te jupoaie intai. Fereasca Dzeu sa te imbolnavesti, daca nu le dai banu gros se pisa pe sanatatea ta. Da’ nici de la mine nu vedeti nimic, caut pina gasesc sa mi-l scot moca, doar nu-mi faceti operatie pe inima.

Mi-am instalat windows 10! Stiu ca radeti de va spargeti, iete fraierul – abia acum a auzit de win 10, noi il avem instalat inca de anul trecut. Nu m-a interesat, mi se pare extraordinar de greu sa-mi fac timp pentru astfel de lucruri. Ba, dar e marfa! adica na, cat m-am jucat pe el mi s-a parut ok. Cel mai important e ca are cele 2 optiuni fara de care nu stiu sa lucrez: butonul de start si optiunea de shutdown. Restul e neinteresant..

Am vazut cel mai tare film de animatie de la toy story 3 incoace: inside out sau pe romaneste intors pe dos. Fii-mea s-a umflat de plans iar mie mi s-a parut absolut genial, plin de emotie si foarte educativ. De neratat si de vazut in familie, la cinema. N-o sa va para rau!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top