incerc dar nu reusesc

De vro 2 zile incoa imi tot pun o intrebare: care este motivul/de ce as da share la articolele tristilor care scriu despre love (si eu printre ei, sometimes). Daca un raspuns pertinent la intrebarea de ce as da share la un articol despre copii este imposibil de dat, la asta sper sa reusesc. So, ce credeti ca am facut ? M-am pus in locul unei pizde si am incercat sa gandesc ca o pizda.

Mi-am imaginat ca ma cheama Geta, lucrez ca secretara la o firma, imi place sa ies cu prietenele seara la terasa sa beau frappe, am ocazional cate un iubit. Dimineata, cand merg la birou, imi cumpar o cafeluta la pahar, scriu 2 mailuri, printez 240 de pagini care vor ajunge la gunoi apoi deschid cele 10 site-uri pe care le citesc zilnic. Ajung la Radu si vad un titlu marfa: „Poate ca ne era scris sa fim impreuna..”. mama, cat de tare trebuie sa fie articolul! Dau repede share sa nu mi-o ia alta inainte si vad eu cand imi fac timp sa citesc.  A venit seful, brb.

Acum, de ce am dat eu share ? Pai in primul rand ar trebui sa rezonez cu cele citite acolo. E pe baza de „fraiere, n-ai stiut sa ma pretuiesti”. Sau cum imi place mie sa spun in versuri „te-am iubit sa moara mama / proasta ai fost, nu ti-ai dat seama”. Doar ca omul, Radu, este suficient de inteligent sa scrie sa-l inteleaga doar femeile. Spune lucruri banale intr-un mod genial, eu nu am talentul asta. Si din acest motiv eu ma cert cu pizde si par un nesuferit iar Radu e iubit de toate femeile. E un truc patetic cu scopul clar de a face bani. Si poate chiar ii merita. Oricum, comparatia intre noi e inutila si nu-si are sens.

Revin la Geta si sharele ma-sii. Rezonez cu ce am citit ? absolut! culmea e ca toate rezonam, toate am crezut la un moment dat ca fostul n-a stiut ce si cum, n-a stiut sa ma pretuiasca, n-a facut aia, nu mi-a spus aia, nu m-a dus acolo, nu mi-a soptit, n-a dres aia. Getoooo, in pula mea, nu esti fa speciala. Si nu-ti mai intoxica creierii cu tot ce scrie Raducu, iti schimba total ideea despre ce inseamna o relatie. Iar o relatie care se ghideaza dupa ce spune unu pe net – n-o sa functioneze in veci. Inca ceva: nu toti barbatii sunt muisti, asa cum ii prezinta Radu si altii asemeni lui. D’aia divortati ca proastele si primiti doar amagiri, pentru ca aveti prea multe asteptari. In plm..

Comentarii ( 3 )

  1. Nu stiu ce sa zic.. asa cum o spune aia e ca si cum te-ai multumi sa traiesti cu oricine apare in viata ta..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top