meanwhile

Suntem, ati ghicit, la tara. Dar nu pentru ca ne place, ci pentru ca la Bucuresti, de dimineata pina seara se aud doar bormasini. Au facut blocul sita astia cu reabilitarea, sa-mi bag pl. Au aparut si primele sperante ca cica s-ar termina undeva in octombrie, asta ar insemna ca reabilitarea sa se faca in doar 5 luni – un record absolut pentru Romanica. Dar stai ca nici la tara nu e bine, din cauza ca se apropie culesul strugurilor e plin de viespi. Asa ca venim inapoi. Sau emigram, tot e la moda. Dar unde sa mai emigrezi ?

Apropo, manca-v-as, sunteti de acord cu mine ca lumea, asa cum o stim noi, nu va mai fi  niciodata la fel ? Anul asta parca s-au intamplat mai multe ca niciodata, terorism, meteoriti, seceta sau valul de imigranti care abia a inceput si nu se va opri probabil niciodata. V-ar deranja sa se mute cu voi in bloc niste suniti iar la scara vecina niste siiti ? Pe mine da, mi-ar fi frica sa mai stau in bloc sa nu-l arunce fanaticii in aer. Nu e de gluma si nici pe baza de xenofobie sau rasism dar astia s-au nascut si au crescut in razboi, asta e scopul lor sa distruga, asa cum nici pe tigani n-ai cum sa-i scoti din ale lor. Ii poti convinge sa se angajeze, sa fie cinstiti si sa nu faca rau ? exact..

Ba.. am pus-o, relatia mea cu Flory incepe sa scartaie. Mi-am dat seama de asta dupa ce am prins-o citindu-l pe raducufconstantinescu si de aici am tras concluzii. Ce nevasta citeste astfel de bloguri motivationale (in sensul rau) daca nu se gandeste la cuvantul cu „d”? Asa ca, dupa ce i-am tras o mustruluiala (ce cuvant naspa), m-am dus tiptil si am deschis si eu respectivul blog. Am citit pe acolo 2, 3 articole dar fiind prea prost, n-am inteles nimic. Nici nu se putea altfel, atata timp cat doar femeile reusesc sa inteleaga ce scrie ala acolo. Sau poate imi fac griji degeaba ? Raducule, in plm, fa frate un blog in oglinda sa-l inteleaga si barbatii ca nu stiu ce sa fac dupa ce citeste nevasta-mea abjectiile tale la adresa speciei din care si tu faci parte: sa ma scarpin la coaie, sa dispar din fata ei sau s-o fut cat inca e uda ?

Ma uitam ieri la pozele de pe luxecafe.. manca-ti-as, ce am putut strange acolo.. clar sunt obsedat. Daca as fi un vizitator si as intra intamplator acolo m-as gandi ca autorul e dereglat mintal. Imi place!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top