parfum de femeie

Manca-ti-as, mintea unui barbat e incredibila cand vine vorba de sex. Mergeam aseara prin cartier cu niste treburi cand la un moment dat am simtit in creieri un parfum pe care nu l-am mai simtit de 20 de ani. Nu e de firma, ba chiar miroase naspa dar instantaneu mi-a aparut in fata ochilor mintii tipa care se dadea cu el si pe care am futut-o cunoscut-o in urma cu 20 de ani, cum arata etc. Nu mi-as fi adus aminte de ea probabil in veci daca nu simteam parfumul. La femei am inteles ca nu are efect, ele isi aduc aminte de vreun tip doar daca asculta o melodie pe care au dansat imbratisati la un moment dat, cica. Dar nu e si pe baza de parfum. Posibil pentru ca toti miroseau la fel, a Malizia.

Bai, apropo, un sfat pentru fete: niciodata sa nu va dati cu parfum in zonele intime, este o mare greseala. Nu te stresa daca omu baga botul, e treaba lui. Dar nu-l intoxica maica cu chimicale, lasa-l sa simta gustul bio.

Asa, parfumul. Evident ca am intors capul insa singura persoana care a trecut pe langa mine era o femeie de 60+, va dati seama ce dezamagire. Probabil, daca era vreo bunoaca poate m-as fi intors s-o rog sa-mi spuna cum se numeste parfumul dar cine dracu stia ce se mai intampla, ma acuza de hartuire sau poate nu mai scapam de ea si dadeam de belele. Asa ca am renuntat, doar nu eram nebun s-o intreb pe respectiva femeie.

Acum, dupa faza de aseara imi dau seama ca am o problema cu nevasta-mea, se da cu parfumul meu si mirosim amandoi relativ la fel, pe pielea ei se simte putin diferit. Daca o sa ma lase pentru altul, cum o sa-mi mai aduc aminte de noptile nebune ?

Comentarii ( 2 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top