meanwhile

N-o sa va vina sa credeti: s-a terminat reabilitarea manca-ti-as! a durat fix 6 luni si 2 saptamani. Au ramas in urma tone de moloz si o groaza de probleme cu terasa si alte cacaturi. Nu mai spun ca termopanele sunt de cea mai proasta calitate ever, am vazut la niste vecini care abia reusesc sa deschida/inchida geamurili. Partea proasta, la mine cel putin e ca acum e enervant de cald, am in permanenta o stare de nervi din cauza ca mi-e prea cald. Ganditi-va ca afara sunt cateva grade, daca las geamul deschis nu mi-e frig, in conditiile in care caloriferele sunt inchise. Nu’s cum pula mea, aia de la ultimul etaj urla de frig iar eu lesin de cald un etaj mai jos..

V-am spus de curand ca vodafone o suge. Ce sa vezi! Dupa putin scandal, am in acest moment vreo 7 giga de net, minute cacalau & counting. Cica mi-au activat nu stiu ce optiune de care eu habar n-aveam dar nici ei n-au zis nimic decat dupa ce am facut scandal. Ce v-am zis eu ? Daca te duci cu sarumana te scuipa, daca vrei sa obtii ceva – te certi cu ei. Cata dreptate am..

Bai, am zis si pe facebook, ne-am luat teapa cu un borcan de carne in untura cumparat din Targul de Craciun de la Univ. Unii dintre bulangiii aia de tarani sunt de fapt niste nenorociti pusi pe japca, pe sistem banu sa iasa. Am dat 30 de lei pe un borcan in care spuneau ei, este carne de porc si carnati de porc in untura, just like good old days. Doar ca acasa am gasit niste oase de oaie si niste carnati tot de oaie care puteau ingrozitor, imposibil sa-i mananci. I-am dat lui taica-miu sa-i dea la caini si pisici, nici animalele n-au mancat. Nu’s daca reusesc sa-mi fac timp sa merg din nou la jegosii aia, sa vezi ce scandal iese fute-m-as in produsele lor traditionale. Mama, si ce scoruri..

N-am mai scris nimic de fi-mea, vreti sa stiti ce mai face ? lol, nu intereseaza pe nimeni dar daca insistati..e racita dar in general face bine si se pregateste sa fie vedeta serbarii de la scoala. Ah, nu v-am zis, in clasa ei sunt doar 4 fete si vreo 15 baieti. Pare aiurea dar per total nu este nicio problema, se intelege bine cu toti. Nu acelasi lucru se intampla cu o alta fetita ai carei parinti sunt disperati ca vor trage prea multi baieti de ea si vor s-o mute urgent in alta scoala. Stiti cum arata aia mica ? 70 de kile dar cred ca dupa sarbatori atinge 80. E visul cosmarul oricarui baietel de 7 ani..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top